Battlefield: Hardline, hak ettiği değeri asla alamamış...

BF 1942'nin müziği bile yeter.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok hocam demeyin öyle hala 2 server dolusu insan var tek sorun sürekli Strike at Karkand oynanıyor

BF3'ün hala en iyi BF olduğunu bilmiyor sanırım arkadaş. Sunucular hala açık ve full çekiyor. BF3 ve öncesi oyunlar ile karşılaştırma yapılabilir ama ondan sonra çıkan oyunlar yanından bile geçemez.

Çok doğru. Hikaye kısmındaki uçak bölümü bile seriyi dağıtmaya yetiyor. Sonda ki kendi arkadaşımızı milyonlarca insan ölmesin diye vurduğumuzu ne zaman hatırlasam duygulanıyorum.

Tüm Battlefield oyunlarından nefret etmişimdir. Fakat oynuyorum gariptir ki bazı sevdiğim oyunlardan bile fazla oynuyorum. Neden oynuyorum bilmiyorum ama oyun oynatıyor aga. O fiziklerin tokluğu mu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama vallahi hemen hemen hepsini en az 10 ar saat oynamışımdır yani. Sadece senaryo modundan bahsediyorum bu arada multiplayerı bambaşka seviye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şunu izlerseniz anlarsınız ne demek istediğimizi.

Oyun durmak bilmiyor, bir "Battlefield" oyununda yaşanan polis kovalamacaları ve düşmanlara taktiksel şekilde yaklaşmak mükemmel; hikaye desen, polisiye açısından çok güzel bir hikaye bir oyun için, online kısım zaten iyi; ama bu oyuna sadece videosunu izlemiş olan adamlar "Kötü." diyorlar, garip.
Seninle arkadaş olalım biz ya.

Silah dengesi? Battlefield havası? Taktiksellikten kastın takım arkadaşlarının artık Ammo Bag atmasına gerek kalmadan onlardan mermi almak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…