Battlefield: Hardline, hak ettiği değeri asla alamamış...

Hardline hikayesi Battlefield'a hakarettir. Multiplayer da RPG 7 güdümlü olarak kullanılıyordu? Hedefe kilitlenen RPG 7! Hakettiğinden fazlası kadar değer bile aldı.
Bu yoruma haykırdım ben; beni güldürdünüz, Allah'ta sizi güldürsün.

Silah dengesi? Battlefield havası? Taktiksellikten kastın takım arkadaşlarının artık Ammo Bag atmasına gerek kalmadan onlardan mermi almak mı?
Düşmana tek bir yerden yaklaşmak zorunda değilsin bir kere, tek bir girişin olsa bile yayılmak için kocaman bir alan var, bu bir.

İkincisi de, söylediğin şarjör alma durumu oyunu önemli bir şekilde etkileyen bir faktör; sövecek yer aramışsın gibi biraz sanki...

Ve son olarak, yeniliklere kapalı biriysen ve sadece asker temasında devam etmek istiyorsan; lafım yok ama seninde lafın olmamalı.

Adamın sadece video izlediğini nereden biliyorsun. Kendin fanboylara laf atmışsın ama senin fikrin haricinde düşünen herkesi reddediyorsun adama hedefe kitlenen RPG saçma gelmiş hahaha güldürdün beni diyorsun la saçma gelmiş işte adama saçma adam beğenmemiş sen beğenmişsin silah daya kafasına adamın beğeneceksin de seveceksin de hikayesi rezalet diyor hahaha diyorsun biz sana hahaha diyoruz al bak hahahaha hahahah zuhahahahaha. Sabır ya sabır...

Olalım neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…