Battlefield Hardline Ön Sipariş

HuseyinPeker

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar battlefield hardline ön sipariş vermeyi düşünüyorum fakat ön sipariş verince artıları nelerdir? 2.sorum originden battlefield hardline ön sipariş verdik aldık oyun yerimizde kaydoldu martta çıkana kadar betası ilemi oynayacağım yoksa tam sürümünün çıkmasınımı bekleyeceğim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Tam sürümünü alınca neden betasını versin ki ? Betasını zaten oynadık 3-8 şubat arasında.Originde demos and betas seçeneğinden bakabilirsin.

Bence alma tam sürüm çıksın diğer haritaları gör ondan sonra al, eğer betadaki gibi bir oynanış çıkacaksa sakın alma.
Battlefield serisinin gelişmiş serisi Battlefield 4 tek tip araçlar yok Hardline da olduğu gibi taşıma helikopteri, atak ve scout helikopter dediğimiz avcı ayrı ve Hardline oynarken tank göremedim ben. Hardline atak helikopter ile scout helikopteri harmanlamış savaş alanında iki farklı saldırı helikopteri olması iyidir.
Hardline oynanış olarak free to play bir oyun gibi bir şey olmuş.

BF4'e bakarak Hardline sipariş edilmez, ikisi farklı oyun. Hardline betası gayet güzeldi, çoğu aracı ve silahı gördün. Diğer haritaların da videoları var kısa olarak, bence gayet dolu dolu bir oyun olmuş. BF4 kadar rezil bir oyun görmedim zaten, bu oyunu çıkardıkları iyi oldu.
Ön siparişin fazla bir avantajı yok, bildiğim kadarıyla önsipariş verenlere özel bir iki silah verecekler, önsipariş vermeyenler sonradan satın alınabilecek mi emin değilim ama. Ayrıca oyun çıkana kadar bekleyeceksin zaten.

Öyle ahım şahım bir avantajı yok, en azından bekle bir playstoreda siparişe açılsın öyle karar ver. Aslında playstore da bozdu, 140-150 TL olursa satın alma Türkiye'den, yoksa bunlar bize bu fiyatı standart hale getirecekler.

BF4'e bakarak Hardline sipariş edilmez, ikisi farklı oyun. Hardline betası gayet güzeldi, çoğu aracı ve silahı gördün. Diğer haritaların da videoları var kısa olarak, bence gayet dolu dolu bir oyun olmuş. BF4 kadar rezil bir oyun görmedim zaten, bu oyunu çıkardıkları iyi oldu.
Ön siparişin fazla bir avantajı yok, bildiğim kadarıyla önsipariş verenlere özel bir iki silah verecekler, önsipariş vermeyenler sonradan satın alınabilecek mi emin değilim ama. Ayrıca oyun çıkana kadar bekleyeceksin zaten.

Öyle ahım şahım bir avantajı yok, en azından bekle bir playstoreda siparişe açılsın öyle karar ver. Aslında playstore da bozdu, 140-150 TL olursa satın alma Türkiye'den, yoksa bunlar bize bu fiyatı standart hale getirecekler.
Cevap icin teşekkür ederim.Bende G2A dan satın almayı düşünüyorum zaten orda 100 tl bakmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı