Battlefield İçin 5000TL'lik Masaüstü Sistem Toplama

Allah aşkına neden hayali olduğunu düşünüyorsunuz ?

Siz sistem alırken sizr hayali deseniz güzel olur mu bence olmaz ?

Anakartı çok abartıyorsunuz arkadaş sonuçta oyun oynayacak. Ki bence bu sistem hayali, hayali değilse benim fikrim ilk başta 2500 - 3000 TL'lik bir sistem toplaman ve geri kalan parayla da bu sistemi ileride upgrade yapman. Eğer dediğimi yaparsan sistemini daha uzun süre kullanırsın.
Abi o zaman nasıl bir sistem olabilir 3000-4000tl versem koşarak bayram harçlıklarıyla gitcem valla. :) 5000tl de olur ama siz daha bilgilisiniz.

Benim Topladığım Sistemede bakabilirsin :)

Ekran Alıntısı.JPG

Eki Görüntüle 12070
Cidden güzelmiş baya güzelmiş ama monitör ve Windows 8.1 ile birlikte 5000tl'lik sistem bulsam çok güzel olcak. :)

Aslında 16gb yerine 8gb alsam bir de anakartı az kıssam toplanır öyle bir bilgisyar sizce ?

Doğru ya şuan Vatan Computer'da indirim yok bayram indirimi gelirse süper olur. Bayramda alırız valla süper olur. :) :) :) :D :) :) :) :D

Anakartı çok abartıyorsunuz arkadaş sonuçta oyun oynayacak. Ki bence bu sistem hayali, hayali değilse benim fikrim ilk başta 2500 - 3000 TL'lik bir sistem toplaman ve geri kalan parayla da bu sistemi ileride upgrade yapman. Eğer dediğimi yaparsan sistemini daha uzun süre kullanırsın.

Çok doğru 5000tl lik sistem sizi 3-5 sene götürürken her yıl güncellenen 2000tl lik bir sistem ise sizi 7 yıl oyunlarda çok rahat götürür.

Çok doğru 5000tl lik sistem sizi 3-5 sene götürürken her yıl güncellenen 2000tl lik bir sistem ise sizi 7 yıl oyunlarda çok rahat götürür.
Söylemesi kolay peki şimdi nasıl bir sistem almam lazım ? Ve diğer sene ne kadar daha harcıcam ki ?

Bu süper de az daha küçük bütçeli fiyat/performans ürünü ne olabilir ?

Şu anakartı bu kadar abartmayın arkadaş sadece oyun oynayacak profesyonel olarak o.c. yapmayacak. :mad:

Eki Görüntüle 12070

Yalnız o anakart mini ıtx senin bu kasaya takman gereken atx ve micro atx anakart.

Siz şimdi benim dediğim gibi bir sistem toplarsanız bu sistem daha çok yatırım amaçlı olacaktır. Ama bunun bir artısı var 5000 TL'ye bir sistem toplarsanız size 4 - 5 yıl oyun oynatacak. Ama siz 3000 TL'lik bir sistem toplarsanız 2 - 3 sene size oyunları oynatacaktır, bu süreden sonra 2000 - 2500 TL gibi bir bütçeyle upgrade ederseniz sizi 3 - 4 sene daha idare edecektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı