Battlefield İçin 5000TL'lik Masaüstü Sistem Toplama

@IMPOSS1BLE Başka bileşenler için ekran kartından kısılmaz. Ekran kartı en önemli ve oyunu oynatan bileşen olduğu için her şeyden kısılır ve ekran kartına yatırılır.

Ekran kartından kısılmayacağını biliyorum, ama ileride upgrade edilecek ve yeni nesil ekran kartları yolda bu yüzden bu nesil ekran kartlarına fazla yatırım yapmak biraz saçma olur diye düşünüyorum.

Sizin sisteminiz nedir ? Sorması ayıp. :)

Monitör dahil mi?

Kardeşim bu ekran kartları 1 sene sonra GTX 770 durumuna düşecek. Teknolojiye ayak uydurulmaz. Git binlerce TL dök. 1 ay sonra daha iyisi çıktı diye onu al. Eski sayılmaz çünkü 1 sene sonra her oyunu oynatacak. Tüm oyunları sorunsuz oynatan ekran kartına da eski denmez. Beni sinirlendirme. Uzlaşamayacağız.

@Daghan07Daghan Corsair al kardeşim.

Bu mu Asus Gtx780 Directcu 2 Gddr5 3Gb 384Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar ?
Bu mu Msi Gtx780 Twin Frozr Gddr5 3Gb 384Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar ?
AMD sorun çıkıyor arkadaşlar nivida almam lazım. :)

Kardeşim bu ekran kartları 1 sene sonra GTX 770 durumuna düşecek. Teknolojiye ayak uydurulmaz. Git binlerce TL dök. 1 ay sonra daha iyisi çıktı diye onu al. Eski sayılmaz çünkü 1 sene sonra her oyunu oynatacak. Tüm oyunları sorunsuz oynatan ekran kartına da eski denmez. Beni sinirlendirme. Uzlaşamayacağız.

@Daghan07Daghan Corsair al kardeşim.
Sana katılıyorum abi. :)

Şuan GTX 770 ile 1-2 yıl daha oynarım ben. :D Battlefield serilerini. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı