Anakartı çok abartıyorsunuz arkadaş sonuçta oyun oynayacak. Ki bence bu sistem hayali, hayali değilse benim fikrim ilk başta 2500 - 3000 TL'lik bir sistem toplaman ve geri kalan parayla da bu sistemi ileride upgrade yapman. Eğer dediğimi yaparsan sistemini daha uzun süre kullanırsın.
Anakartı çok abartıyorsunuz arkadaş sonuçta oyun oynayacak. Ki bence bu sistem hayali, hayali değilse benim fikrim ilk başta 2500 - 3000 TL'lik bir sistem toplaman ve geri kalan parayla da bu sistemi ileride upgrade yapman. Eğer dediğimi yaparsan sistemini daha uzun süre kullanırsın.
Yalnız o anakart mini ıtx senin bu kasaya takman gereken atx ve micro atx anakart.
Siz şimdi benim dediğim gibi bir sistem toplarsanız bu sistem daha çok yatırım amaçlı olacaktır. Ama bunun bir artısı var 5000 TL'ye bir sistem toplarsanız size 4 - 5 yıl oyun oynatacak. Ama siz 3000 TL'lik bir sistem toplarsanız 2 - 3 sene size oyunları oynatacaktır, bu süreden sonra 2000 - 2500 TL gibi bir bütçeyle upgrade ederseniz sizi 3 - 4 sene daha idare edecektir.