Battlefield mı? Call of Duty mi?

Cem Argun

Kilopat
Herkese selamlar. Başlıkta da okuduğunuz gibi ağır basan hangisi sizin için, ikisi aynı anda yeni oyunla piyasaya çıktığı zaman ikisi de 200 TL diyelim. Bir tanesini mecbur alacaksınız hangisini alırsınız biraz zor soru olabilir ama bizim ülkemiz de hangisi daha çok seviliyor çok merak ettim. Bunu hem hikaye hem de Onnliane olarak hesaba katıp cevap verirseniz sevinirim.

Bir de anlamadığım bir şekilde BF oyunlarının sunucuları çok zor ölüyor. BF3'e bile girseniz oynayacak map ve server bulmakta zorlanmazsınız. 100 Leveldan düşük levelli adam yok orası ayrı tabi.

İkisi de seneye final oyunlarını piyasaya sürse çok daha iyi olur bence. Uzayan her yapım, sıkar insanları en azından benim için.

Kesinlikle Online kosunusunda size katılıyorum adamların ALLAH'ı var o konuda çok iyiler. Grafik olarakda iyiler inşallah COD yeni oyununda o özlediğimiz havayı bize yaşatır tekrar aramıza döner çünkü kıyaslıcak bir şey olunca yapımcılarda bir şey koymak zorunda kalıyor üstüne mesala F1 senelerdir oynuyorum adamlar daha yeni yeni bir şeyler yapıyorlar ağır ağır nasıl olsa bizden başka bunu yapan yok diyorlar ama bir rakibi olsa bak bakalım işler nasıl değişiyor. O yüzden COD inşallah döner geriye yeni oyunla.

kesinlikle battlefıeld derim çünkü vuruş hissi olsun multiplayer olsun mükemmel

Bir an bile düşünmeden Battlefield belkidüşünseydim cod alırdım şaka şaka aynı yıl içinde çıkan oyunların grafik farklarına bakın o yeterli olacakatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…