Battlefield mı? Call of Duty mi?

Cem Argun

Kilopat
Herkese selamlar. Başlıkta da okuduğunuz gibi ağır basan hangisi sizin için, ikisi aynı anda yeni oyunla piyasaya çıktığı zaman ikisi de 200 TL diyelim. Bir tanesini mecbur alacaksınız hangisini alırsınız biraz zor soru olabilir ama bizim ülkemiz de hangisi daha çok seviliyor çok merak ettim. Bunu hem hikaye hem de Onnliane olarak hesaba katıp cevap verirseniz sevinirim.

BF fanı olarak söylüyorum. BF1 öncesine kadar COD hikaye bazında her zaman öndeydi.
Fakat BF1'den sonra açık ara hem Multiplayerda hem de hikayede BF serisi derim.
BF'nin yaşattığı gerçekçilik ve savaşma hissinin yanından geçecek bir COD oyunu yok.

Battlefield bence daha iyi hikayesi olsun multiplayer olsun çok güzel. Ama bu sizin kararınıza kalmış mesela ben tarihi oyunları daha çok sevdiğim için biraz daha yatkınım o tarafa. COD'un bence eskisi gibi tadı kalmadı.

BF'nin yaşattığı gerçekçilik ve savaşma hissinin yanından geçecek bir COD oyunu yok.
Call of Duty: Modern Warfare serisini oynamadiysaniz veya oynarak bunu soyluyorsaniz gercekten de Battlefield fanboyu olmalisiniz. BF, Modern Warfare'in yanindan bile gecemez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı