Battlefield mı? Call of Duty mi?

Cem Argun

Kilopat
Herkese selamlar. Başlıkta da okuduğunuz gibi ağır basan hangisi sizin için, ikisi aynı anda yeni oyunla piyasaya çıktığı zaman ikisi de 200 TL diyelim. Bir tanesini mecbur alacaksınız hangisini alırsınız biraz zor soru olabilir ama bizim ülkemiz de hangisi daha çok seviliyor çok merak ettim. Bunu hem hikaye hem de Onnliane olarak hesaba katıp cevap verirseniz sevinirim.

Birde abiler hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için oyun testlerini bile Battlefield ile yapıyorlar. Hani demek istediğim ben hiç COD ile test yapan görmedim grafik olarakda sanki Battlefield ağır basıyor gibi dimi.

Birde abiler hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için oyun testlerini bile Battlefield ile yapıyorlar. Hani demek istediğim ben hiç COD ile test yapan görmedim grafik olarakda sanki Battlefield ağır basıyor gibi dimi.
Evet, grafik olarak Battlefield daha gelismis.

Call of Duty: Modern Warfare serisini oynamadiysaniz veya oynarak bunu soyluyorsaniz gercekten de Battlefield fanboyu olmalisiniz. BF, Modern Warfare'in yanindan bile gecemez.
Call of Duty'nin oynamadığım oyunu yok, merak etmeyin. Fanboy diyerek sataşmanızı hiçe sayıyorum çünkü tartışma çıkarmak istemiyorum daha fazla bu konuda.

İkisini de tüm serileriyle oynayan biri olarak Battlefield derim. Gerçekçi savaş atmosferi istiyorsan BF, sadece vur geç şekli Casual oyun istiyorsan COD alabilirsin. Bir bakıma FIFA, PES ilişkisi var. Birisi simülasyon, diğeri Arcade. COD eski COD olsa tercihim o olurdu fakat son çıkardıkları oyunların hepsi sadece oyunculardan para sökme odaklı. Eğlenceli mi dersen eğlenceli. Yeni gelecek oyunu ile eski COD'a dönüş sinyalleri veriyorlar. Bakalım göreceğiz.

Call of Duty'nin oynamadığım oyunu yok, merak etmeyin. Fanboy diyerek sataşmanızı hiçe sayıyorum çünkü tartışma çıkarmak istemiyorum daha fazla bu konuda.

Abiler sakin herkesin görüşü var hepinizi dikkate alarak oyuna para verdiğimde fikir olsun diye diyorum aklımda çünkü ucuz değiller artık mesala şimdi COD yeni oyunu çıkacak dünya para ona göre alalım aklımızda bir fikir olsun diye konuyu açma hissi duydum teşekkür ediyorum cevaplar için.

Abiler sakin herkesin görüşü var hepinizi dikkate alarak oyuna para verdiğimde fikir olsun diye diyorum aklımda çünkü ucuz değiller artık mesala şimdi COD yeni oyunu çıkacak dünya para ona göre alalım aklımızda bir fikir olsun diye konuyu açma hissi duydum teşekkür ediyorum cevaplar için.
COD serisine herkes ayak uyduramıyor. Pişman olmamak istersen iyice bir araştır. Sonuca varamazsan BF al geç derim. BF4'deki savaş atmosferini bile özleyip giriyorum ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı