Battlefield V Açık Beta Tarihi Belli Oldu

Menüde o kadar RAM kullanımı olması bir sorundur.

Bazen hiç bir squad'a giremiyorum. Tıklanmıyor.
Bazen lag girip 999 ping gördüğüm oluyor ve oyun donuyor 10 saniye falan. FPS drop yaşamadım ya da ben göremedim. Ayrıntılı bakamadım bugün.
Bunun dışında çok deneyimleyecek vaktim olmadı. Daha sonra tekrar yazarım.

Nasıl indiriyoruz?
Battlefield V Açık Beta Önyüklemeye Açıldı
Betanın PC performansını sevmedim, PS4'e de indirmiştim orada çok daha rahat ve sorunsuz oynadım. Oyun çok güzel yenilikler getirmiş, örneğin kullandığınız silah veya aracın seviyesi artıyor ve özellikler açılıp eklenebiliyor.

Beta künyesini biraz fazla kolay yapmışlar, ulaşılması daha zor olabilirdi. Herkes kazandıktan sonra bir manası kalmayacak.

Şansın bana güldüğü bir an.

Son düzenleme:
Daha oynamadan çöp demiştim ama haklıymışım gerçekten çöp. 2. D.S. ile uzaktan yakından bir alaka bulamadım, çatışmalar çete savaşları gibi sanki PUBG oynuyormuş hissi verdi bana. Kıyafetlerin gerçeğiyle alakaları yok yani ben fark etmedim. Laf olsun diye 2. dünya savaşı konusu koyduklarını düşünüyorum, atmosfer sıfır.

Bu oyun ile birlikte BF büyük oyuncu kaybedecek. Eski serilerin oyuncu sayısı artabilir.
10/4

BF3>BF4>BF1>BF5

Haklısınız. Özellikle BF1'de adam öldürürken aldığım zevki burada alamadığımı ve bir süre sonra sıkıldığımı fark ettim. Haritalar çöp, inşa sistemi çok saçma ve revive animasyonları gereksiz. Uçaktan atlarken veya bir araçtan inerken bile o animasyonu görmek size zaman kaybettiriyor. Sırf uçaktan zamanında atlayamadığım için 5 kere falan öldüm. İnceleme yapmak isterdim ama üşeniyorum zira bahsedecek çok nokta var. "Gerçekçi" yapacağız diye bok gibi bir oyun yapmışlar kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…