Battlefield V Defintive Edition alınır mı?

Ben olsam paramı bu sene sonuna doğru çıkacak yeni BF için saklardım.

BFV'in Definitive sürümü tıpkı BF1'deki gibi map eklentisi avantajı sağlamıyor maalesef, tek artısı oyuna başlamadan önce sürüyle skin ve bir miktar Battlefield currency veriyor, başka da bir artısı yok diye biliyorum. Tabii eksik veya hatalı olduğum noktalar varsa bilgili arkadaşlar düzeltirlerse sevinirim.
 
Bence yeni oyun çıkacak bekle istersen.

Battlefield 6'dan bahsediyorsanız paramın yeteceğinden emin değilim.
Ben olsam paramı bu sene sonuna doğru çıkacak yeni BF için saklardım.

Bfv'in Definitive sürümü tıpkı BF1'deki gibi map eklentisi avantajı sağlamıyor maalesef, tek artısı oyuna başlamadan önce sürüyle skin ve bir miktar Battlefield currency veriyor, başka da bir artısı yok diye biliyorum. Tabii eksik veya hatalı olduğum noktalar varsa bilgili arkadaşlar düzeltirlerse sevinirim.

Yeni BF'ye paramın yeteceğini sanmıyorum.
 
Oyunda map eklentisi yok çünkü tüm haritalar bedava.

Ek olarak tüm battlefield serisini oynamış biri olarak bf5 hardline kadar kötü durumda ve hala düzeltilemedi. Oyun ea'nın agresif politikaları yüzünden ölü olarak doğdu ve geliştirme desteği çok hızlı kesildi.

Tavsiyem bf4 veya bf1 almandan yana zira bunlar bf5'e göre daha zevkli ve mekanikleri bf5'e göre kat kat daha iyi.

Zamanında grupça bf5 almıştık. Keşke 150 lira vereceğime parayı çöpe atsaydım diyoruz hala.
 
Oyunda map eklentisi yok çünkü tüm haritalar bedava.

Ek olarak tüm Battlefield serisini oynamış biri olarak BF5 Hardline kadar kötü durumda ve hala düzeltilemedi. Oyun EA'nın agresif politikaları yüzünden ölü olarak doğdu ve geliştirme desteği çok hızlı kesildi.

Tavsiyem BF4 veya BF1 almandan yana zira bunlar BF5'e göre daha zevkli ve mekanikleri BF5'e göre kat kat daha iyi.

Bende zaten BF1 var Origin'den aldım acaba şu an Premium Edition'u satın alsam daha ucuza satın alabilir miyim orijinal oyun bende var sadece DLC'leri istiyorum. @Felucar @Mitmit34 @Jonathan North.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı