Far Cry 3 unutamayacağım oyunlardan. BF3 de çok güzel. Son çıkanları oynamadım ama bence 4'ten daha iyi FC3.
Sırf Osmanlı var diye BF1 yazılmış.Ben aksine BF5 taraftarıyım. Online'ı aşırı sarıyor. Ambiyans ve seslendirmeler çok iyi. Hele ki Alman askerlerinin seslendirmeleri çok iyi olmuş.
BF1'in gerçekten çok eksi yönleri var. Bu zamana kadar hep kazanan tarafı oynatan adam kaybeden tarafı oynatmış kel alaka. Bug tarafı da öyle. Online'da haritalar bom boş. Uçaklar ve atlılar resmen oyundan soğutuyor. 1 saat oynamışımdır, arkadaşlarımın zoruyla.Katılıyorum ama Çanakkale hattı gerçekten zordu. Kolay modda bile zordu. Btf1 bug daha fazla ayrıca.
Battlefield 1 yükledim. Gerçekten hikayesi sarıyor.Game Pass'ta olan oyun Far Cry 5'di diye hatırlıyorum, Far Cry 5 daha çok Just Cause tarzı bir oyun. Adamakıllı bir hikaye yok oyunda ve iki alternatif arasından ben açıkçası BF'yi seçerdim. Far Cry 5'i de oynadım, pek beklentilerimi karşılamadı diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.