Battlefield vs. Far Cry

Sırf Osmanlı var diye BF1 yazılmış. :D Ben aksine BF5 taraftarıyım. Online'ı aşırı sarıyor. Ambiyans ve seslendirmeler çok iyi. Hele ki Alman askerlerinin seslendirmeleri çok iyi olmuş.

Katılıyorum ama Çanakkale hattı gerçekten zordu. Kolay modda bile zordu. Btf1 bug daha fazla ayrıca.
BF1'in gerçekten çok eksi yönleri var. Bu zamana kadar hep kazanan tarafı oynatan adam kaybeden tarafı oynatmış kel alaka. Bug tarafı da öyle. Online'da haritalar bom boş. Uçaklar ve atlılar resmen oyundan soğutuyor. 1 saat oynamışımdır, arkadaşlarımın zoruyla.

Game Pass'ta olan oyun Far Cry 5'di diye hatırlıyorum, Far Cry 5 daha çok Just Cause tarzı bir oyun. Adamakıllı bir hikaye yok oyunda ve iki alternatif arasından ben açıkçası BF'yi seçerdim. Far Cry 5'i de oynadım, pek beklentilerimi karşılamadı diyebilirim.

Game Pass'ta olan oyun Far Cry 5'di diye hatırlıyorum, Far Cry 5 daha çok Just Cause tarzı bir oyun. Adamakıllı bir hikaye yok oyunda ve iki alternatif arasından ben açıkçası BF'yi seçerdim. Far Cry 5'i de oynadım, pek beklentilerimi karşılamadı diyebilirim.
Battlefield 1 yükledim. Gerçekten hikayesi sarıyor.

BF'lerin single player modları genelde çok kısa oluyor ve açık dünya olsa bile kısıtlı oluyor. Far Cry serisi ise single player hikayesi olsun, ek görevler, toplanacak ıvır zıvır olsun çok daha fazla oyun saati sunar. İki serininde bütün oyunlarını oynadım (FC6 hariç). Far Cry 3, Far Cry 4, Far Cry 5 ve Far Cry Primal oldukça iyi oyunlar. İlk Far Cry çok eskidi artık, Far Cry 2 ise aslında çok iyi bir oyun olabilecekken mekanikler tam oturmamış olduğu için tavsiye etmiyorum. 3'ün Blood Dragon paketi ve 5'in ek paketleri bile BF'in singlelarından uzun sürüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı