Ne zaman Rainbow Six veya PUBG oyununu başlatmaya çalışsam bilgisayarım mavi ekran veriyor. Hata kodu olarak da başlıkta belirttiğim. Batteye desteğe ve Ubisoft desteğe yazdım fakat bir sonuç alamadım. Mavi ekran "kernel security check failure" için internette yaptığım aramalar sonucu karşıma çıkan çoğu şeyi denedim yine bir sonuç vermedi. En son hard format attım. İlk 2 gün iki oyun da çalışıyordu bugün tekrar aynı hatayı almaya başladım. Sorunun ekran kartı güncellemesinden kaynaklanabileceğini düşünüp eski bir sürümünü yükledim değişen bir şey olmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
dxdiag
minidump
Bugün bir umut cmd'de sfc/scannow komutunu bir daha denedim, bilgisayarı yeniden başlatıp oyunu açmayı denediğimde DPC violation Watchdog hatası verdi bu sefer. İnternetten yaptığım aramayla onu düzelttim ama tekrar kernel security check failure hatası vermeye başladı.
dxdiag
minidump
Bugün bir umut cmd'de sfc/scannow komutunu bir daha denedim, bilgisayarı yeniden başlatıp oyunu açmayı denediğimde DPC violation Watchdog hatası verdi bu sefer. İnternetten yaptığım aramayla onu düzelttim ama tekrar kernel security check failure hatası vermeye başladı.
Son düzenleme: