BAT'u Z dropshipping doğru mu?

Selam, sosyal medyada bayağıdır karşıma çıkıp duruyor bu BAT'u Z isimli dropshippingci. Eğitim seti falan varmış, cidden doğru mu yüksek miktarda para kazandırdığı? Alan var mı? Yoksa kolpa mı? Süreç nasıl işliyor? Anlatabilecek var mıdır?
Aslında doğru ama şunlara ihtiyacınız var:
* Rambo atlet
* Uber
* Amerika
* Youtube kanalı

Selam, sosyal medyada bayağıdır karşıma çıkıp duruyor bu BAT'u Z isimli dropshippingci. Eğitim seti falan varmış, cidden doğru mu yüksek miktarda para kazandırdığı? Alan var mı? Yoksa kolpa mı? Süreç nasıl işliyor? Anlatabilecek var mıdır?

Kanka BAT'u Z kolpa bir insan direkt. Ak troll olduğuna dair videolar bile mevcut. Sence adam zenginse neden fona ihtiyacı bulunsun? Anlattığı şeyler zaten aşırı saçma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ki bu arada dropshipping de öyle kolay bir iş değil kargo süresini vs şeyleri zamanlaman gerek.

Bu tarz işler hem yapılabilir, hem yapılamaz. İkiside sana bağlı. Eğer gayret gösterir üzerine düşersen neden olmasın. Ben stock fotoğraftan 2006-2009 arası dünya para kazandım. Sonra oğlum olup üzerine düşmeyince kazanç sıfırlanmasada eridi gitti. O zaman 1 ayda aldığımı bu ara 1,5 yılda filan ancak alıyorum.

Kanka BAT'u Z kolpa bir insan direkt. Ak troll olduğuna dair videolar bile mevcut. Sence adam zenginse neden fona ihtiyacı bulunsun? Anlattığı şeyler zaten aşırı saçma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ki bu arada dropshipping de öyle kolay bir iş değil kargo süresini vs şeyleri zamanlaman gerek.

Olay iş modeli değil bu arada iş modeli yapılabilir gene de kolay olmasa da. Olay insanın kolpa olması ve andrew tate veya filmlerde gördüğü şeyleri direkt kopyalaması. Bana bu kalemi sat diye videosu vardı :D

Hocam freelancer olarak sanal hizmetler satmak daha doğru bence ki ben öyle yapıyorum. Salak olmayan bir müşteri asıl satıcıdan daha ucuza alabilir ürünü bu yüzden dropshipping pek mantıklı bir yol değil. Toplu ürün alacaksan ayrı tabii ki ama o da zaten normal ticarete girer, dropshipping sayılmaz.

Uçak kiralayıp video çekcem kanka.

Hocam freelancer olarak sanal hizmetler satmak daha doğru bence ki ben öyle yapıyorum. Salak olmayan bir kullanıcı asıl satıcıdan daha ucuza alabilir ürünü bu yüzden dropshipping pek mantıklı bir yol değil. Toplu ürün alacaksan ayrı tabii ki ama o da zaten normal ticarete girer, dropshipping sayılmaz.

Dropshipping etik bir şeyde değildir bu arada. Bir şeyi ucuza alıp onu pahalıya başka bir insana kakalamaktır. Freelancerlıkta en azından emeğinle bir şey yapıyorsun. Zaten örnek alınan kişi de bir aktroll zengin olsaydı o fona ihtiyacı olmazdı.

Dropshipping etik bir şeyde değildir bu arada. Bir şeyi ucuza alıp onu pahalıya başka bir insana kakalamaktır. Freelancerlıkta en azından emeğinle bir şey yapıyorsun. Zaten örnek alınan kişi de bir aktroll zengin olsaydı o fona ihtiyacı olmazdı.
Troll zaten milyonluk hayatı yaşıyorsa senin alıcağın eğitim setine mi muhtaç millet bunu anlamıyor.Sazan avına devam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı