Bayan mı, kadın mı, hanımefendi mi?

Bayan kelimesi sevilmiyor. Kadın kelimesi "Merhaba ayşe kadın nasılsınız?" demek olmuyor, "merhaba ayşe hanımefendi nasılsınız?" buda olmuyor. Kafana göre takıl ya.

Technopat'taki toksik kitleyi görmüş olduk burada. Şaşırdım. Cümlene hangisi uyuyorsa onu kullanabilirsin, resmi görünümlü birine hanımefendi diğerine sadece siz diyebilirsin. İlla kadın, bayan vs. toksik örnekleri söylemene gerek yok.
2 yılı geçmiş herkes gülüp geçiyor, sen niye bu kadar takılıyorsun. İnsanların eğlenmesi senin zoruna mı gidiyor? Burada yazılanları gerçekten söylediklerini mi düşünüyorsun? İnsanlara toksik diyorsun da insanların eğlencesini kaçırıyorsun, kim toksik acaba?

Avrat, bacı, hanımefendi, bayan, kadın, hanım, hatun :D Neyse kişiden kişiye değişir. Adamına göre muamele yap. Resmi bir yerde bayan veya hanımefendi dersin. Aile içinde bacı, hatun, kadın (kadın biraz argo gibi ama neyse). Karşındakine göre değişir bence.

2 yılı geçmiş herkes gülüp geçiyor, sen niye bu kadar takılıyorsun. İnsanların eğlenmesi senin zoruna mı gidiyor? Burada yazılanları gerçekten söylediklerini mi düşünüyorsun? İnsanlara toksik diyorsun da insanların eğlencesini kaçırıyorsun, kim toksik acaba?
Konuyu ben hortlatmadım, ana sayfaya düştü ve okumaya başladım fikrimi belirttim. Hoş şeyler olmadığını söyledim. Bu kadar zoruna gitmesine gerek yok. Yorumlar ortada, onları nasıl yorumladığın sana kalmış. Ben toksiklik hissettim ve yazdım. Sen aksini düşünürsen belirtirsin, ikili diyaloğa girmeye lüzum yok.

Düzelti: K*ncık diyen arkadaşmışsın, neden zoruna gittiğini anladım şu an, teşekkürler yorumun için. :) İyi akşamlar.

Bence çok gereksiz bir konu. Sanki başka derdimiz yokmuş gibi neymiş bayan değilmiş kadınmış. Ama kadın diye seslenince de terbiyesiz, ahlaksız oluyoruz. O kadar saçma bir durum ki...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı