Bayraktar Akıncı TİHA ilk atış testini başarıyla tamamladı

Tüm dünyanın kabul ettiği bir katliam taraflı mı oluyor?

Kabul etti zaten.

Kayda değer bir gelişme de ya ne bileyim paso bunun haberlerini görmekten gına geldi artık, algı yaratmak yönlendirmekten başka bir amaca hizmet etmiyor, ha bir gemi projemiz var o biraz sevindirici en azından da kaç yıldır muhabbeti yapılan tank ortada yok, geçen de F-35 programından çıkarıldık, bilemiyorum zaman bize ne gösterecek.

NATO'dan uzaklaşıp saçma sapan ülkelerden silah alıyoruz.

Tüm dünyanın kabul ettiği bir katliam taraflı mı oluyor?

Forumda gördüğüm en toxic insan sensin.
 
Benim bu insansız hava araçlarından beklentim pek yok, iyi hoş makineler de lakin sadece toplumun en azından belirli bir kesimin gazını almak için yapılan bir eylem gibi geliyor bana bilemiyorum, ordunun envanterinde yeni bir şey yok ne uçak ne gemi ne de tank bunun acısı fena çıkar olası bir temasta.

İlginç bir bakış açısı. Ancak bizim SİHA'lar ile olan mazimiz 20 senelik. Bayrak'tar ve özellikle Akıncı ile ile beraber işin PR tarafı da yapılıyor artık ama asıl noktaya odaklanmak gerek.

SİHA'lar sayesinde onlarca operasyon, askerimizin kılına zarar gelmeden yapıldı. Yine yüzlerce terörist tek bir askerin kanını dökmeden etkisiz hale getirildi.

Ordunun envanterinde yeni bir şey yok demek de talihsiz biraz. Birçok yerli proje devam ediyo. Ancak büyük bir kısmı için zamana ihtiyaç var.

Ki en önemlisi, ülkenin gençlerinin çalışabilecekleri ve heba olmayacakları alanlar oluşmuş oluyor böylece. Bu projeler sadece araçlardan ibaret değil yani. :)

Siyasi iklim değiştiği zaman, ASELSAN'a ya da Bayraktar'a "Artık sistem değişti, bunları üretmenize gerek kalmadı mı" diyeceğiz? :) BU çok tehlikeli olur.

Kayda değer bir gelişme de ya ne bileyim paso bunun haberlerini görmekten gına geldi artık, algı yaratmak yönlendirmekten başka bir amaca hizmet etmiyor.

Çok da haberi yapılmıyor. Mesela Technopat'ta bile hiç görmedim bugüne kadar bu tarz haberleri. Emin ol işin PR kısmı haricinde, böyle akıllı mühimmatlar ya da denemeler, düşündüğünüz kadar gündeme gelmiyor. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı