Bayraktar kızılelma testleri başarıyla geçti

.
Bir insanda yoksa edep okusada merkep okumasada merkep illede edep illede edep.
Aklıma bunu diyen Necip Fazilin kumarbaz moronun teki olduğu geldi.

Devlet harcamak zorundaysa şu anki iktidar öncesinde niye bir şey üretilmiyordu? Hatta üretenlere ceza dahi veriliyordu.
ASELSAN ne zaman kuruldu baksana? Ecevit gibi isimler savunma sanayiye değer veren kişilerdi.

Drone gibi gorece ucuz bir UAV varken, "insansiz savas ucagi" neden bir gereksinim?

Konuya hakim birisi aciklayabilir mi?
Droneların taşıma kapasiteleri şu an düşük ve hava-hava savaşma kabiliyetleri yok. Tabii milyon dolarlık bir savaş makinasını ABD bile insansız yapmazken jet motoruna sahip olmayan bir ülke olarak direkt insansız savaş uçağı yapacakmışız.

Aklıma bunu diyen necip fazilin kumarbaz moronun teki olduğu geldi.

ASELSAN ne zaman kuruldu baksana? Ecevit gibi isimler savunma sanayiye değer veren kişilerdi.

Derin devletin zoruyla kuruldu ama yıllarca teknolojiden mahrum bırakıldığı için mühendislerimiz o zamanda telsizden başka bir şey üretemedi.

Daha önceden kendini Karabağ'da ve Ukrayna'da kanıtlamış bir savunma sanayi şirketi çıkıp uçak üretiyor içi boş diyorsun?

Dostum sen sıkıntılı mısın? Taksi yaptırılan şeyin içinde sadece motor ve gerekli aksamlar olduğuna adım kadar eminim. Ayrıca TB2'ler Ukrayna'da sadece birkaç gün işe yaradılar. Bunun sebebi de hava savunması olmamasıydı. Hava savunması başladığı anda patır patır döküldüler beklendiği üzere.

Droneların taşıma kapasiteleri şu an düşük ve hava-hava savaşma kabiliyetleri yok. Tabii milyon dolarlık bir savaş makinesını ABD bile insansız yapmazken jet motoruna sahip olmayan bir ülke olarak direkt insansız savaş uçağı yapacakmışız.

Al işte kafaya bak ABD yapamamışsa biz nasıl yapalım.
Bayraktar kızılelma ağırlığının 4'te biri kadar faydalı yük taşıyabiliyor 1.5 ton.

Dostum sen sıkıntılı mısın? Taksi yaptırılan şeyin içinde sadece motor ve gerekli aksamlar olduğuna adım kadar eminim. Ayrıca TB2'ler Ukrayna'da sadece birkaç gün işe yaradılar. Bunun sebebi de hava savunması olmamasıydı. Hava savunması başladığı anda patır patır döküldüler beklendiği üzere.

Zar zor 1 bilemedin 2 tane düşürdüler zaten Ukrayna'ya satılanlar ihraç versiyonuydu yani türkiyedekinin biraz daha az özellikli versiyonu ayrıca S-300 gibi sistemleri nasıl yok etti o zaman? S-400'lerin menzilindeyken bile vurulmadığı zamanlar var.

Kızılelma'ya drone diyen ak troll. Bu bir uçak. Çarpıtmayı bırak artık.

İnsansız hava aracı, fiziksel olarak içinde insan bulunmayan bir tür uçan araçtır. Bazen helikopter anlamındaki dikuçar sözcüğünün insansız hava aracı anlamında kullanıldığı da görülmektedir. İHA'ların en önemli ve olmazsa olmaz bileşeni, yer tabanlı bir kontrolör ile uçak arasında bir iletişim sistemdir.
Bu tanıma uyuyor bayraktar kızılelma ayrıca drone kelimesini küçük görmek anlamında kullanmıyorum.

Zar zor 1 bilemedin 2 tane düşürdüler zaten Ukrayna'ya satılanlar ihraç versiyonuydu yani Türkiye'dekinin biraz daha az özellikli versiyonu ayrıca S-300 gibi sistemleri nasıl yok etti o zaman? S-400'lerin menzilindeylen bile vurulmadığı zamanlar var.

Sana 5 farklı düşüş videosu gösterebilirim dronun kendi kamerasıyla çekilmiş. Yandaş medya bunları sunmadığı için insanlar dronları yenilmez falan sanıyor. S300 gibi sistemleri yok edebilmesini sağlayan şey elektronik harp sistemleri. Bunlar olmadığı sürece bu kadar övmenin hiçbir manası yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı