Hayatımda şimdiye kadar en fazla 4 tane kitap okudum. Nasıl başlarım bu kitap okumaya.Şöyle bir kitap listesi hazırladım. Bayramdan sonra ilk iş bunları sipariş etmek olacak.
Dedemin Bakkalı ve HP: Felsefe Taşı kardeşime, yanlış anlaşılmasınEki Görüntüle 324674Eki Görüntüle 324675Eki Görüntüle 324676
Gidip dolar alsam 6 lirayken 1 gün sonra 50 kuruş olur o kadar şanssızım
Tavsiyem, merak unsuru önde tutulan kitaplarla başlamanız. Mesela polisiye ya da fantastik türde ki kitaplar.Hayatımda şimdiye kadar en fazla 4 tane kitap okudum. Nasıl başlarım bu kitap okumaya.![]()
Aslında iyi fikir gidip dolar yatırımı yapiyimDolar 50 kuruş olsun. GTX 750 ekran kartını sana ben hediye edecem. Alt tarafı 30 TL olacak.
Aynı durumdayımHarçlık almak yerine artık harçlık verecek yaşa geldiğimiz için para biriktiriyoruz![]()
Sevdiğiniz tür kitaplar okumaya başlayın ama kendinizi zorlamayın okumak için ben zorlamadım sonra kendiliğinden gelişti. Artık iki üç günde bir kitap bitiriyorum. Zaten oyun oynamayı bırakınca çok daha kolaylaşıyor. Tabii ikisini bir arada rahat götürenler de var ama ben onlardan değilim [emoji23][emoji23]Hayatımda şimdiye kadar en fazla 4 tane kitap okudum. Nasıl başlarım bu kitap okumaya.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.