Bayram Harçlıklarıyla Ne Yapacaksınız?

Hayatımda şimdiye kadar en fazla 4 tane kitap okudum. Nasıl başlarım bu kitap okumaya. :D
Tavsiyem, merak unsuru önde tutulan kitaplarla başlamanız. Mesela polisiye ya da fantastik türde ki kitaplar.

Polisiye olarak Agatha Christie' nin kitapları çok satıyor; hiç okumadım orası ayrı :D Okuduklarımdan Ahmet Ümit' in İstanbul Hatırası' nı önerebilirim.

Fantastik türde de Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi, Açlık Oyunları gibi gibi birçok tanınmış seri gayet keyifli saatler geçirtir.

Hayatımda şimdiye kadar en fazla 4 tane kitap okudum. Nasıl başlarım bu kitap okumaya. :D
Sevdiğiniz tür kitaplar okumaya başlayın ama kendinizi zorlamayın okumak için ben zorlamadım sonra kendiliğinden gelişti. Artık iki üç günde bir kitap bitiriyorum. Zaten oyun oynamayı bırakınca çok daha kolaylaşıyor. Tabii ikisini bir arada rahat götürenler de var ama ben onlardan değilim [emoji23][emoji23]🤣🤣

Babannem 600 TL verdi, babamla gorusemedigimiz icin 300 TL attı ( Kendisi Gemide ) Annem 100 verdi Anneannem'de 100 TL Dayılarımdan toplam 200 çıktı. Sosyal hayatın bana göre olmadığını anladım, bu paralarla orjinal eşofman, 6-7 kitap, 6-7 oyun alıp huzurlu bir kış sezonu gecirmek istiyorum :).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı