Bayram nasıl geçti?

Vallahi bayram açısından en iyi benim için olan şey ailemin köyde olması, ben evde tekim 3-4 gün. Sabah açtım klimayı hala da açık kapatmayı da düşünmüyorum masamı da salona getirdim PC de var peder ayda yılda bir kere iyilik yaptı. 500 TL verdi onunla geçineceğiz 3 gün dışarıda yemek yemeye yeter.Evde don ,atletle gezmeyi özlemişim

Kötü. Hiçbir dükkan açık değildi. Önceki bayramda 3-5 açık restoran vardı bu sefer oda yok. Ama kurban kestik Allah'a şükür.
Bu benim PP'imi kullananların sayısı bayağı artıyor cidden.

Ben de Konu Dışı kapandı sandım meğersek artık öne düşmüyormuş. Iyi Bayramlar 🥰

Açıkcası kurban kesmekte nasip olmadı evde yattım full giden gelen yok 11-12 saat sadece telefonun ekran süresi. Televizyon ve bilgisayar saymıyorum 1-2 saat mk11 oynadım sanırsam. Öyle hala ayakta ve ekran başındayım sanırsam intih-
dilim süürştü istirahat edeceğim. İyi geceler Technopat :D

Hayırlı bayramlar, dedemin vefatından dolayı bu bayramımız bir tık buruk geçti. Dedemsiz ilk bayram olduğunu söyleyebilirim. Zamanla alışacağız, yapacak bir şey yok.
Mekanı cennet olsun. Allah sevdiklerine sabır ve dayanma gücü versin abi.

Vallahi bayram açısından en iyi benim için olan şey ailemin köyde olması, ben evde tekim 3-4 gün. Sabah açtım klimayı hala da açık kapatmayı da düşünmüyorum masamı da salona getirdim PC de var peder ayda yılda bir kere iyilik yaptı. 500 TL verdi onunla geçineceğiz 3 gün dışarıda yemek yemeye yeter.Evde don ,atletle gezmeyi özlemişim
Afiyet olsun.

Şehrim hayalet şehire dönüşmüş durumda, bunu bayramda çok daha iyi anladım. Tüm gün evdeydim, akşam arkadaşımın ailesini ziyaret edip kafeye geçtik. Bayram ruhu bitmiş gibime geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı