Merhaba.
Evkur sitesinden satın almış olduğum Logitech F710 ürünümü 21.03.2025 tarihinde satın aldım.
Aldıktan 3 gün sonra sitede herhangi bir kargo aşaması göremedim sürekli siparişiniz hazırlanıyor ibaresini görmekteyim.
Hemen iletişime geçtim ürününüz 24.03.2025 - 28.03.2025 tarihinde gelecek dendi fakat ürün halen elime ulaşmadı.
Bugün tekrar aradığımda ise 05.04.2025 tarihinde geleceği söyleniyor.
Ben bu ürünü aşağıda linkini verdiğim sitelerden satın alsam daha hızlı gelir mi yoksa bayram tatili vs. derken yine aynı tarihe mi denk gelir?
www.n11.com
www.gaming.gen.tr
Evkur sitesinden satın almış olduğum Logitech F710 ürünümü 21.03.2025 tarihinde satın aldım.
Aldıktan 3 gün sonra sitede herhangi bir kargo aşaması göremedim sürekli siparişiniz hazırlanıyor ibaresini görmekteyim.
Hemen iletişime geçtim ürününüz 24.03.2025 - 28.03.2025 tarihinde gelecek dendi fakat ürün halen elime ulaşmadı.
Bugün tekrar aradığımda ise 05.04.2025 tarihinde geleceği söyleniyor.
Ben bu ürünü aşağıda linkini verdiğim sitelerden satın alsam daha hızlı gelir mi yoksa bayram tatili vs. derken yine aynı tarihe mi denk gelir?
Logitech F710 Wireless Gamepad Fiyatları ve Özellikleri
Logitech F710 Wireless Gamepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
LOGITECH F710 Kablosuz PC Gamepad
Tak ve unut. Kablodan kurtulun, özgürlüğün tadını çıkarın, kablosuz oyun oynayın.
Son düzenleyen: Moderatör: