Corsair K70 Core RGB mekanik klavye alınır mı?

• Konuyu başlatan Ned-im
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 160

Ned-im

Kilopat
Merhaba,
Bir süredir klavye bakıyorum ama hâlâ karar veremedim. Klavye piyasası ve teknolojisi biraz değişmiş. Tam boy mekanik klavye baktım ama bu fiyata daha iyi alternatif var mı bilemedim. Piyasa ve klavyelere hâkim arkadaşlardan fikir istiyorum.
Türkçe Q klavye istiyorum. Özellikle büyük "enter" tuşlu. Ağırlıklı FPS oyunları oynuyorum.
Bakmış olduğum klavye "Corsair K70 Core RGB Mekanik" hâlâ alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, eklediğim ürün kadar 4k.

Ağırlıklı FPS oynuyorsanız, manyetik tercih edin hocam. Türkçe Q bulabilir miyiz zor ama varsa da ben bilmiyorum. Klavye dediğiniz gibi eski kalıyor artık. Türkçe şartı kalkarsa çok güzel manyetikler var bütçenizde.

Mekanik

Manyetik %100 Wooting dışında bulamadım hocam onlar da çok pahalı. Manyetik konusunda bilgili arkadaşlar beni düzeltir zaten.

Son düzenleme:
@ca9an Atılan klavyeler hoş duruyor ancak nedense bir çok klavye'de bilek desteği bulunmuyor. Bunun sebebi nedir acaba.

@ca9an atılan klavyeler hoş duruyor ancak nedense birçok Klavye'de bilek desteği bulunmuyor. Bunun sebebi nedir acaba?

Düşündüğünüz kadar hem kullancısı yok hem de önemli değil. Üreticiye ekstra maliyet, hem kutu olarak hem de içerik olarak. Şartsa ekstradan satan yer çok.

@ca9an Bana göre önemli. Bilek desteğiyle uzun süredir klavye kullandığım için şimdi bilek desteksiz kullansam ona alışamayacağım. Maliyeti ne kadar olur bilmiyorum ama, ahım şahım bir şey değişeceğini sanmıyorum. Bilek destekli çok daha pratik.

Aula F87 Pro nasıldır? Corsair ile ölçüleri farklı olsada alınır mı? İkisi arasında kaldım.

Alınır.

@ca9an Bana göre önemli. Bilek desteğiyle uzun süredir klavye kullandığım için şimdi bilek desteksiz kullansam ona alışamayacağım. Maliyeti ne kadar olur bilmiyorum ama, ahım şahım bir şey değişeceğini sanmıyorum. Bilek destekli çok daha pratik.

Hocam dediğim gibi 100 kullanıcıdan 5 kişi falan dediğiniz gibi düşünüyordur. Üreticiler böyle bir oran için ekstradan maliyete girmezler. İlk mesajda bahsettiğim gibi ekstradan satan yer çok var, klavye ölçülerine uyan gidip alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı