Bayramda İzmir otogardan Konak'a dolmuş seferi var mı?

vodkajaz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar İzmir'in yabancısıyım. Bayramın 2. günü otogardan İzmir Konak sahil tarafına gitmem gerekiyor. Acaba dolmuş var mı ve hangi dolmuşa binmem nerede ineceğim demem lazım? Bir de tekrar aynı şekilde otogara nasıl ulaşırım? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bindiğiniz otobüs firmasının şehir içi servisleri yok mu? Eskiden her bölgeye ücretsiz servisleri vardı.

Konağa yok hocam.

1743156377766.png

Hocam konak yazan dolmuşlar mı var konakta ineceğim diyeyim o zaman yeterli olur herhalde. Konak büyük bir yermiş ben meydana gideceğim denizin olduğu yere.

Konak'a ulaşım sağlayabileceğiniz toplu taşıma seçenekleri; otobüs, tren, vapur, izban ve İzmir metrosu'dur. Konak'a otobüs ile ulaşım sağlamak isteyen yolcuların 465, 23, 104, 484, 152, 121 ve 802 No'lu eshot hatlarını kullanmaları gerekmektedir.

Konak'a ulaşım sağlayabileceğiniz toplu taşıma seçenekleri; otobüs, tren, vapur, izban ve İzmir metrosu'dur. Konak'a otobüs ile ulaşım sağlamak isteyen yolcuların 465, 23, 104, 484, 152, 121 ve 802 No'lu eshot hatlarını kullanmaları gerekmektedir.

Hocam otogardan tren bulmam mümkün değil vapur da öyle izban ne demek bilmiyorum yabancıyım metro da herhalde otogardan yoktur? Mümkünse dolmuş var mı yok mu onu öğrenmek istiyorum. İzmir'in isini bilmeyen otogara gelecek birine izban ya da vapur önermeniz tuhaf oldu biraz. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı