Bazen Technopat Sosyal'e giriş yapılmıyor

İnternetin daha nasıl çalıştığı konusunda fikrinizin dahi olduğunu düşünmüyorum.

Cloudflare'in ne işe yaradığını bile sallıyorsunuz. Cloudflare çok sayıda farklı hizmet veren küresel bir internet sistemi. IP gizleme diye bir şeyin olmadığını bilmiyorsanız yapacak bir şey yok maalesef. Sizin bilgi oranınız düşük olabilir.

Diğer forumlara olmuyor demişsiniz. Peki diğer forumlar Technopat ile yarışabilir mi?
Durun siz söylemeyin, ben söyleyeyim. Değil yarışmak, yanına dahi yetişemezler.

Neden mi? Burada bir hiyerarşi var, bir düzen var. Kendimize özel ve Türkçemize özel kurallarımız var.
İnternette küçük bir aratmada bile en üstte Technopat varsa burada biz yöneticiler ve moderatör arkadaşların destekleriyle oluyor.

İyi bir ortam yaratıyoruz ki insanlar aradığı bilgiye kolay ulaşabilsin, insanlar problemlerini burada çözebilsinler diye. Meyve veren ağaç taşlanır misali bunu "sindiremeyen", toplumda kendini bir yere getiremeyenler doğal olarak taşlıyor ağacı. Biz yıllardır aynı vizyonda devam ediyoruz, öyle de devam edecek.

Her zaman saldırılar olacak, elimizden geleninin en iyisini yapıyoruz ama bazen şartlar el vermyior.
Sık yaşanan yavaşlama, kesinti gibi problemlerden dolayı da özür dileriz.
Eray hocam evet dediklerinizde doğrusunuz lakin biz son kullanıcı olarak “hmm, evet Technopat büyük bir forum sitesi ve saldırıyorlar bla bla vs.“ diye düşünemeyiz. Bence o noktayı kaçırıyorsunuz, ben sizi anlıyorum ama “büyük olduğumuz için saldırıyorlar“ edebiyatı bence eskide kaldı. O halde bende şunu sorarım ki bunu size yada bu siteye meydan okumak yada sitem etmek için yapmıyorum, gerçekten sevdiğim ve destekçisi olduğum için yapıyorum.

Madem büyük olduğumuz için saldırıyorlar, o halde büyüklüğümüzü gösterelim ve bu saldırılardan etkilenmeyelim. Biz bu saldırılardan etkileniyorsak, foruma bağlantı sürekli aksıyorsa gerçekten büyük müyüz? Umarım anlatabilmişimdir...

İnternette küçük bir aratmada bile en üstte Technopat varsa burada biz yöneticiler ve moderatör arkadaşların destekleriyle oluyor.

Üyeleri de unutmayalım lütfen. 😌

Neden mi? Burada bir hiyerarşi var, bir düzen var. Kendimize özel ve türkçemize özel kurallarımız var.

Technopat'ın her zaman moderatör arkadaşların ve yöneticilerin sayesinde üste çıktığını sanmayın. Buna inanacak insan burada çok ama herkes inanmaz. Ha cümleye güzel konular ve başarılar ile diye eklerseniz veyahut bilgilendirici içerikler ile orası ayrı. Technopat sıkıntılı kullanıcılarıyla da bol bol öne çıkıyor benden demesi.

Ali Güngör beyinde burası Türkiye serveri dediğinden dolayı konuyu uzatmak istemiyorum sadece.

Gün içerisinde bazen Technopat Sosyal'e giriş yapabilirken bazen de giriş yapamıyorum ancak diğer üyelerin giriş yapabildiğini görüyorum. Sorun benden kaynaklı mı? Bot kontrolünde takılı kalıyor ve girmiyor bazen. Bot kontrolünde öyle kalıyor, gerisi gelmiyor.

Sorun sizde değil bende de çok oluyor.

@375274

"İyi bir ortam yaratıyoruz ki insanlar aradığı bilgiye kolay ulaşabilsin, insanlar problemlerini burada çözebilsinler diye. "

Cümlede önemli bir kısım var gördüğünüz üzere. İnsanlara güzel bir ortam yaratıyoruz kullanıcılar Technopat'i tercih ediyor. Bizim "yönetim anlayışımız" yüzünden sadece demek değil demek istediğim. Kullanıcılar olmasa hiçbir site büyüyemez.

@333365 evet, dediğiniz gibi.

@Eren AK maalesef dediğinize katılmıyorum. Şu an yaşadağımız problem küçük bir problem değil. Teknik bir problem ve bizim doğrudan elimizde olmayan bir durum söz konusu. Elimizde olsa değil 1 saat, 1 dakika bile kesinti olmaması için her şeyi yaparız. Ama üstte belirttiğim gibi, elimize değil.

Yine de çalışıyoruz sorunsuz olması için.
Bunu belirtmek isterim.

"İyi bir ortam yaratıyoruz ki insanlar aradığı bilgiye kolay ulaşabilsin, insanlar problemlerini burada çözebilsinler diye. "
Bu güzel düşünceleriniz için teşekkürler ama buna herkes katılmak zorunda mı acaba ? Bunu okumadığıma ben bile inanmadım şu an yazı yazarken. Genelde hızlı okumam vardır acaba atladım mı ? Diye tekrar kontrol ettim de attığım mesajda vurguladığım nokta farklıydı.

@375274 katılmak zorunda değil, siz de haklısınız. Biz buradaki herkesin kendi düşüncesine saygı duyuyoruz. Her eleştiriyi yabana atmıyoruz, okuyoruz, kendi öz eleştirimizi yapıyoruz.

Bu tip problemler gelip geçici şeyler, sonunda düze çıkacak yine Technopat. Bunu belirtebilirim rahat şekilde.

@375274 katılmak zorunda değil, siz de haklısınız. Biz buradaki herkesin kendi düşüncesine saygı duyuyoruz. Her eleştiriyi yabana atmıyoruz, okuyoruz, kendi öz eleştirimizi yapıyoruz.

Bu tip problemler gelip geçici şeyler, sonunda düze çıkacak yine Technopat. Bunu belirtebilirim rahat şekilde.
Bence Türkiye serverinde işiniz zor kolay gelsin gerçekten.

Basında Technopat'ın bazı üyelerinin gerçekten sıkıntılı oluşunu bol bol görüyoruz. Ben sadece 4 yıllık üyeyim mesela ama çok fazla basında bu tür olayları duydum unuttum ama var. Bu yüzden hani Technopat'ın marka adı basında kötü işlerle de beraber geziyor. Bu da akıllara rapor sistemini ve moderatörlerin konu onaylarken bazen açık verdiğini getiriyor.

Gidip araştırarak bulmaya da üşendim ama site o kadar sıklıkla çöküyor ki ve Ali beyin de Türkiye serveri diye vurgu yapmasının sebebinin bunlar olduğunu düşünerek konuyu uzatmanın anlamı yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı