Bazı Sitelerde CS:GO Skinlerinin Steam Pazardan Pahalıya Satılması

Tavsiyeler için teşekkürler. Bazı ucuz oyunları alıp, onların kartlarını satarak kar etme olaylarını duymuştum. Kısacası amacım şu anlık kar değil. Elbette kim kar etmek istemesin? ama merak ettiğim konu buydu. Az da olsa bir şeyler anladım. insanlar bu tür işlerle kendilerine az da olsa steam bakiyesi alabiliyor. Bu güzel bir şey, steam bakiyesini arttırmak için güzel yollar. Dediğim gibi amacım merakımı gidermekti. Amacım kar olsaydı böyle küçük meblağlarla uğraşmazdım. Ama şunu da unutmamak gerek; bu dönemde kimse başka bir kimseye , ucuz , ücretsiz vs. şeyler kolay kolay vermez. güvenmediğimiz veya bilmediğimiz şeyler hakkında araştırma yaparak bilgi almalıyız. Bunları söylememin nedeni belki konuyu okuyan arkadaşlarımız görür de böyle bir şey yapmak isterse dahada bilinçi olsunlar ki sonu hüsran olmasın. Teşekkürler :)

Kimse başka kimseye ucuz ücretsiz bir şeyler kolay kolay vermez haklısın. Ama ben bu işleri yaparken neler yaşadım neler. Hatırladığım kadarı ile anlatayım. Kendime uzun zaman sonra ilk defa bıcak satın alacaktım. Elimde 2-3 tane silah skin vardı. Stiletto mor ötesi almak istiyordum. Skinlerimi satıp üzerine o günlerde 200 TL ekleyince alabiliyordum. Yanlış hatırlamıyorsam savaş görmüş olanı 600 TL idi Steam pazarda :) Neyse en ucuz siteleri araştırdım. Bildiğim tek site vardı o da BynoGame sitesiydi. Belki başka site vardır diye bakınıyordum. GameSatis sitesine rastladım. Skinlere fln bakarken bir şey gözüme çarpmıştı. Anahtar fiyatları :D Bi baktım anahtarların fiyatı 18 TL idi. Steam pazarda ise bu anahtarın fiyatı en düşük 48 TL idi. Dedim bu ne ? Sonra çalıştırdım saksıyı. O günlerde elime 300 TL nakit geçti, tüm skinlerimide satıp hepsine anahtar satın alıp sattım. O şekilde kendime hem savaş görmüş, hemde görevde kullanılmış Stiletto bıcak almıştım. Kısa süre sonra eski silah skinlerimide aldım. Üzerlerine stickerlar yapıştırdım pahalı pahalı :D Derken CS:GO bıraktım. Bu iş beni yormuştu. Skinlerimi yanlış hatırlamıyorsam yine nakit para olarak o zamanlarda 1500 TL satmıştım. Yani gerçekten güzel kar yapmıştım ama birikimim az olduğu için extra yorulmuştum uğraşmaktan dolayı. Şunu iyi anladım ama. Bazı forum sitelerinde adamlar bu işe bildiğin 300bin TL yatırıyorlardı. Yani açıkcası ben de para olsaydı ben de hepsini yatırabilirdim.
 
Cesur davranmışsınız :D şahsen ben şuan öyle bir şey yapmazdım. Açıkçası öyle paralara da ihtiyacım yok doğrusu. İkincisi de güven faktörü , gerçekten güven diye bir şey kalmadı insanlarda. Ama haklılar da yani :) Adınıza Sevindim. İnsanlar bu tür işlere gerçekten vakit ayırıp ciddi para kazandıkları da oluyor. Her ihtimale karşı uyanık olmak gerek. Yapılan en küçük bir hata bile emeklerimizin çöpe gitmesine neden olabilir.
 

Geri
Yukarı