Bazı sitelere erişim sağlanmıyor

Merhabalar, Wi-Fi üzerinden Discord veya Chrome da bazi sayfalara erişemiyorum fakat Spotify açılıyor veya Steam açılıyor. Bazı oyunlara giremiyorum, internet hatası veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, Wi-Fi üzerinden Discord veya Chrome da bazi sayfalara erişemiyorum fakat Spotify açılıyor veya Steam açılıyor. Bazı oyunlara giremiyorum, internet hatası veriyor.

Türk Telekom yüzünden. Bu gecelik böyle olacak sanırım.

Ben de diyorum neden mobil veriden Technopat'a giriliyor. Wi-Fi'den girilmiyor. Klasik Telekom.

NetSpeed kullanıyorum Technopat yeni geldi.

Hocalarım sizlerden bir şey rica edeceğim; acaba modem ara yüzünden hat değerlerinizde normalde olmayan bir "gariplik" var mı? Bugüne özel olarak soruyorum, ya da mesela Speedtest sitesinden hız testi yaparken daha önce kullanmadığı bir server kullandı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Technopat'a giremiyordum Cloudflare hata veriyordu. Daha yeni girdim.
Hocam sizden de rica etsem:
Hocalarım sizlerden bir şey rica edeceğim; acaba modem ara yüzünden hat değerlerinizde normalde olmayan bir "gariplik" var mı? Bugüne özel olarak soruyorum, ya da mesela Speedtest sitesinden hız testi yaparken daha önce kullanmadığı bir server kullandı mı?

Benim az önce internetim düzeldi. Artık tüm sitelere rahat rahat VPN olmadan giriyorum. İyi geceler!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı