Bazı waifular neden fazla abartılıyor?

slayerdutch

Hectopat
Makaleler
8
Selamlar. Bugün sabahtan beri aklıma takılan bir şeyi konuya yazayım dedim. Bu arada anlattıklarımdan sonra Moderasyon Ekibi hemen tetiklenecek ve bu konuyu kaldıracak bundan eminim. Ama ben sadece burada diğer insanların görüşlerini almak için açıyorum bu konuyu birkaç sayfa yazsınlar, sonra konuyu kilitlerseniz kilitleyin. Her neyse, benim aklıma takılan şey şu: Bazı waifular neden fazla abartılıyor? Ama bu soruyu sorduğumda hemen birazcık cinselliğe kayacak ama çok bahsetmeyeceğim. Örneğin: NieR:Automata™'daki 2B biraz fazla abartılıyor. Tamam, ben de 2B'yi seviyorum ama çok abartınca işler bayağı sapıtıyor. Artık bu durum hayranlıktan cinselliğe yavaş yavaş kaymaya başlıyor. Zero Two da öyle. Herhalde Zero Two, aralarındaki en elit kişi. O da animesi çıktığından beri öyle. Zero Two hayranlarının çoğunluğundan hentai fışkırıyor resmen. Yani, şikayet etmek için değil ama herkesin gözüne sokmaya da gerek yok. Şimdi bunu dedim diye hentaiciler tetiklenecek diye tahmin ediyorum. Diyorum ya, şikayet etmek için değil diye. Ama tüm insanların gözüne sokmak, tüm insanların önünde cinsel ilişkiye girmek ben dahil hepimizi rahatsız eder. Ama onların zevklerine hiç karışmak istemem. İnsanların dibinde yapıyorsa bundan rahatsızlık duyarım ama evde bu olayı gerçekleştirirsen sıkıntı yok. Ben mesela komiser falan olsam, biri gelip 2B kılığına bürünmüş bir kız ile insanları rahatsız edecek hareketler yaparsa bu olaya müdahale ederim. Çünkü her bir şeyin de bir yeri var. Her neyse, ben sadece düşüncelerimi açıklamak istedim. Bu arada sadece 2B, sadece Zero Two değil, birçok anime kızına bu durum yutturuluyor ve bunun yapılmasının tek sebebi dikkat çekmek. Siz ne düşünüyorsunuz? Cevaplarınızı yazabilirsiniz. Her neyse, iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı