Arkadaşlar, niçin ülkemizde kız arkadaş yapmak ayıp? Bir arkadaşım var kız arkadaş yapmak şeytan getirir falan diyor. Benim kız arkadaşım var başına şeytan gelecek falan diyorlar. Niçin böyle oldu?
O da var. Ama başka öğrenciler de diyor. O arkadaş ta asosyal kalınca benle arkadaş olmak istedi özür diledi. Ben de affettim.O arkadaş sizin sınıfın taptığı arkadaş mı?
O da var. Ama başka öğrenciler de diyor. O arkadaş ta asosyal kalınca benimle arkadaş olmak istedi özür diledi. Ben de affettim.
Sorduğumda dinde kız arkadaş yapmak uğursuzluk getirir diyorlar. Ayet ver diyorum veremiyorlar.Ya hocam affedersin ama o arkadaşlar birkaç seneye kızların peşine pervane olacak gençliğin verdiği dürtülerle. Ne söylediklerini bilmiyorlar yok şeytan çarparmışta bilmem neymiş.
Sen doğru yoldasın boş ver o arkadaşlarını.
Veremiyorlarsa sorun ne hocam? Zaten öyle bir ayet yok yarısından fazlasını okudum Kuran'ın.Sorduğumda dinde kız arkadaş yapmak uğursuzluk getirir diyorlar. Ayet ver diyorum veremiyorlar.
Sorduğumda dinde kız arkadaş yapmak uğursuzluk getirir diyorlar. Ayet ver diyorum veremiyorlar.
Ben Kuran-ı kerim'i 3 defa bitirdim. Böyle bir ayet görememiştim. Arkadaşlar nereden uyduruyorlar anlayamadım. @Paper.CArabistan da mı yaşıyoruz? Nedir bu geri kalmış kafalar. Ebeveynlerinden öğrendiklerine size satmaya çalışıyorlar öyle bir şey yok hocam.
Kıskanıyordur belki sizi.Arkadaşlar, niçin ülkemizde kız arkadaş yapmak ayıp? Bir arkadaşım var kız arkadaş yapmak şeytan getirir falan diyor. Benim kız arkadaşım var başına şeytan gelecek falan diyorlar. Niçin böyle oldu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.