Merhaba arkadaşlar. Sosyal'de BBCode ile matematiksel ifadeleri yazabiliyor muyuz? Aşağıda bir sitede gördüm, BBCode ile matematiksel ifadeler yazılıyor gibi duruyor ancak burada denediğimde çalışmadı. Ben mi düzgün yazamadım yoksa burada onun için destek yok mu?
Burada olmadı çok faydalı olabilir, özellikle eğitim kategorisinde. Sorular yazılırken ya da cevaplar yazılırken zorlanılıyor. Eğitim kategorisinin müdavimlerinden @Blacksidemre ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar belki faydalı bilgiler verir konu hakkında.
Şahsen eklenmesini isterim. Eödev sitesinde bu destek var. Ve bu sayede öğrenciler sorularına daha güzel cevaplar alabiliyor. Hem de forumun büyük bir kısmını öğrenciler oluşturduğu için eğitim kategorisi adına güzel bir yatırım olur. @Vavien.,@Nieagerams, @Camila ve @pandaaa hocalarımızın da fikrini alalım.
Şahsen eklenmesini isterim. Eödev sitesinde bu destek var. Ve bu sayede öğrenciler sorularına daha güzel cevaplar alabiliyor. Hem de forumun büyük bir kısmını öğrenciler oluşturduğu için eğitim kategorisi adına güzel bir yatırım olur. @Vavien.,@Nieagerams, @Camila ve @pandaaa hocalarımızın da fikrini alalım.
Hocam mesaj kutusu bu şekilde görünüyor. Math BBCode destekli sanırım, bakınız. Ohm sembolüne basınca farklı denklemler de sunuyor, onu çekemdim, kusura bakmayın.
Hocam mesaj kutusu bu şekilde görünüyor. Math BBCode destekli sanırım, bakınız. Ohm sembolüne basınca farklı denklemler de sunuyor, onu çekemdim, kusura bakmayın.