BBCode ile matematiksel ifadeler yazabiliyor muyuz?

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Sosyal'de BBCode ile matematiksel ifadeleri yazabiliyor muyuz? Aşağıda bir sitede gördüm, BBCode ile matematiksel ifadeler yazılıyor gibi duruyor ancak burada denediğimde çalışmadı. Ben mi düzgün yazamadım yoksa burada onun için destek yok mu?

Burada olmadı çok faydalı olabilir, özellikle eğitim kategorisinde. Sorular yazılırken ya da cevaplar yazılırken zorlanılıyor. Eğitim kategorisinin müdavimlerinden @Blacksidemre ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar belki faydalı bilgiler verir konu hakkında.

BBCode ile matematiksel yazım örneği: Math BBCode tag

Şahsen eklenmesini isterim. Eödev sitesinde bu destek var. Ve bu sayede öğrenciler sorularına daha güzel cevaplar alabiliyor. Hem de forumun büyük bir kısmını öğrenciler oluşturduğu için eğitim kategorisi adına güzel bir yatırım olur. @Vavien.,@Nieagerams, @Camila ve @pandaaa hocalarımızın da fikrini alalım.

Şahsen eklenmesini isterim. Eödev sitesinde bu destek var. Ve bu sayede öğrenciler sorularına daha güzel cevaplar alabiliyor. Hem de forumun büyük bir kısmını öğrenciler oluşturduğu için eğitim kategorisi adına güzel bir yatırım olur. @Vavien.,@Nieagerams, @Camila ve @pandaaa hocalarımızın da fikrini alalım.
O sitede normal yazım penceresinde mi gömülü yoksa matematik için özel bir şeyler mi açılıyor? Hatta mümkünse ekran görüntüsü atarsan çok iyi olur.

O sitede normal yazım penceresinde mi gömülü yoksa matematik için özel bir şeyler mi açılıyor? Hatta mümkünse ekran görüntüsü atarsan çok iyi olur.

Hocam mesaj kutusu bu şekilde görünüyor. Math BBCode destekli sanırım, bakınız. Ohm sembolüne basınca farklı denklemler de sunuyor, onu çekemdim, kusura bakmayın.

mathh.png

Hala matematiksel yazım gelmedi, değil mi 😔

Hocam, o konunuzu ben rapor ile yönetime iletilmesini istemiştim, raporuma olumlu dönüş gelmişti. Ama getirmeyecekler gibi duruyor.

Forumun çoğunluğu öğrencilerden oluşuyor. Bu matematiksel yazım gelse ve soru çözümü ve ödev gibi kategoriler eklense siteye güzel bir yatırım olur.

Siteyi Eödev'e çevirmek gibi anlaşılabilir, ama eğitim kategorisi adına büyük bir yatırım olacağını düşünüyorum.

Matematiksel yazım ile kategori işi çok zor olmaz gibime geliyor. Hatta hocam, bu mesajımı rapor ile bir konuya taşısalar nasıl olur?

Sadece eğitim kategorisine bakan insanlar da var. Burada da bir yardımlaşma ortaya çıkar diye düşünüyorum.

Hatta hocam, bu mesajımı rapor ile bir konuya taşısalar nasıl olur?
Raporladım hocam sizi.

Forumun çoğunluğu öğrencilerden oluşuyor. Bu matematiksel yazım gelse ve soru çözümü ve ödev gibi kategoriler eklense siteye güzel bir yatırım olur.

Siteyi Eödev'e çevirmek gibi anlaşılabilir, ama eğitim kategorisi adına büyük bir yatırım olacağını düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Ekran görüntüsü atılıyor, garip garip çizimler atılıyor. Bunun da önüne geçilmiş olur doğrudan matematiksel yazabilirsek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı