BBL-Machine R7 3800X sistem alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

:D

Hocam siz hazır sistem mi aldınız? Çünkü yorumunuzun altında sistem bileşenleriniz yazıyordu rica etsem hazır sistem ise linkin atar mısınz?
 
Hocam siz hazır sistem mi aldınız? Çünkü yorumunuzun altında sistem bileşenleriniz yazıyordu rica etsem hazır sistem ise linkin atar mısınz?
Gaming.gen.tr'den aldım ama Şubat 2021'de. Şimdi bu sistem yok. "ULTIMA-TUF3070" isimli sistemdi. O zaman 15.000 idi :( Şimdi fiyatlara bakınca kendim adına seviniyorum ama diğer almak isteyen arkadaşlar için de gerçekten vermek durumunda kaldıkları paralara acıyorum.
 
Gaming.gen.tr'den aldım ama şubat 2021'de. Şimdi bu sistem yok. "ULTIMA-TUF3070" isimli sistemdi. O zaman 15.000 idi :( Şimdi fiyatlara bakınca kendim adına seviniyorum ama diğer almak isteyen arkadaşlar için de gerçekten vermek durumunda kaldıkları paralara acıyorum.

Evet hocam anlıyorum sizi gerçekten 30-35 bin TL kasaya vermek çok kötü bir durum yapacak birşey yok :(
Ve ayrıca RTX 3070 ve R5 5660X ile 1080P Valorant oynarken darboğaz olur mu?
Monitör bu: Asus TUF VG279QM 27" 1ms Full HD G-Sync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
 
Ben her oyunu 2k oynadığımdan bunu hiç tecrübe etmedim. Ama Youtube üzerinde bu kıyaslamalara ait videolar mevcut. Sana bir ön fikir verecektir.
 
Bence bu ikiliyle darboğaz yaşamazsın yaa. En sık tercih edilenlerden. Ben hiç bir durumda yaşamadım. Sen de 1080p'de de yaşamazsın bence. Alabiliyorsan da al derim. Çünkü artık kapanın elinde gün geçtikçe değerleniyor teknoloji.
 
Bence bu ikiliyle darboğaz yaşamazsın yahu. En sık tercih edilenlerden. Ben hiçbir durumda yaşamadım. Sen de 1080P'de de yaşamazsın bence. Alabiliyorsan da al derim. Çünkü artık kapanın elinde gün geçtikçe değerleniyor teknoloji.

Hocam gaza getiriyorsunuz yapmayın. SMDNQIFNWENFFWEMK
Hocam Gaming gen TR güvenilir mi? Ve ayrıca sistemleri FreeDOS mu geliyor yoksa Windows kurulu mu?
 
Gaming.gen.tr kendini yeterince kanıtladı. Olabildiğince markasız abidik gubidik ürünlerden uzak duruyorlar. Sistemlerini test edip Win10 deneme sürümü kurulu gönderiyorlar. Bios güncellemelri vs. de yapılmış olarak geliyor. Telefonda iletişim kuracak muhatap da bulabiliyorsun.
Benim kasamın güncellenmiş hali:

 
Gaming.gen.tr kendini yeterince kanıtladı. Olabildiğince markasız abidik gubidik ürünlerden uzak duruyorlar. Sistemlerini test edip Windows 10 deneme sürümü kurulu gönderiyorlar. BIOS güncellemelri vs. de yapılmış olarak geliyor. Telefonda iletişim kuracak muhatap da bulabiliyorsun.

Hmm çok güzelmiş ben bir oraya bakayım hocam ve bir sorum daha var (soru sormayı çok seviyorum rahatsız ediyorsam KB)
80+Bronze PSU var bir hazır sistemde sizce güvenebilir miyim Bronze'lere?
 

Geri
Yukarı