Bc.vc ne kadar kazandığını anlama

Kubilay İmreks

Hectopat
Daha fazla  
Konunun doğru yerimi bilmiyorum ama merak ettim sormak istiyorum. 12 $ mı kazanmışım yoksa 1.2 $ mı anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Resmi koymayı unutmuşum kusura bakmayın.

BC.vc.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bc.vc gibi sitelerde linke tıklanıldığı kadar ücret verilmektedir. Sizin şuanda 1$ bile olmamış. Benim bildiğim kadarıyla 500 tıklanmaya 1$ geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim $0.12 olmuş yani $1'ın olması için 8 tane $0.12'ın olması gerek. Bir dolardan sekiz kat küçük bir mebla.

Kardeşim $0.12 olmuş yani $1'ın olması için 8 tane $0.12'ın olması gerek. Bir dolardan sekiz kat küçük bir mebla.

1$ olabilimesi için toplam gösterimler yerinin 500'e tamamlanması gerekir. 500 olduğunda hesabında 1$ olacaktır (Ama bu siteden tekil ve çoğul tıklanma olayı vardır. Çoğul tıklanırsa daha fazla miktar ücret gelmektedir. Tekilde daha azdır. Kısacası 1 kişi senin tüm linklerine tıklarsa daha fazla para alırsın diyebiliriz).

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı