BCAA, Kreatin ve Protein Tozu karıştırıp içmek

whoisfirat

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Hepinize selamlar. Proteinocean paket aldım internetten içerisinde BCAA, Protein tozu ve kreatin var. BCAA antremandan önce protein tozu ile kreatini de karıştırıp antreman sonrası içeyim diyorum? Sordum bir kaç kişiye sorun olmaz dedi ama yine de konu açmak istedim fikir almak istedim. Bide merak ediyorum da üçünü karıştırıp içsem sorun olur mu?

Antremandan önce içsen daha iyi olabilir aslında. Bir sorun olmaz.
Antreman öncesi enerji sonrası kasları geliştiriyormuş galiba doğru mu? Ya BCAA elmalı olduğundan onu da karıştırmak istemiyorum iş yerinde hazırlayıp spor salonuna götürücem çünkü. BCAA da tatsız bişey olsa hepsini karıştırıp götürürdüm içerdim antreman sonrası :D

Antremandan önce içsen daha iyi olabilir aslında. Bir sorun olmaz.
Ya bide günde 5 gr. şeklinde ara vermeden her gün alsam sıkıntı olur mu? Her gün spora gidiyorum bu arada.

Son düzenleme:
Antreman öncesi enerji sonrası kasları geliştiriyormuş galiba doğru mu? Ya BCAA elmalı olduğundan onu da karıştırmak istemiyorum iş yerinde hazırlayıp spor salonuna götürücem çünkü. BCAA da tatsız bişey olsa hepsini karıştırıp götürürdüm içerdim antreman sonrası :D

Ya bide günde 5 gr. şeklinde ara vermeden her gün alsam sıkıntı olur mu? Her gün spora gidiyorum bu arada.
BCAA kasların onarılmasında çok etkilidir. Diğerlerinin aroması nedir?

Eğer kreatinden bahsediyorsanız zaten günlük 5 gram alınmalı.

Bende dün başladım almaya. Spordan sonra alıyorum BCAA ve tozu. Karıştırıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı