Bcdedit.exe nedir?

Bu attıkları klasik sorun giderme çözümleri. Eğer "DXGI Error Device Removed" hatası alıyorsan ekran kartı çöküyor demektir. Ekran kartı Overclock'lu ise bir de default ayarlarda oynamayı deneyin. Diğer çözümler ise klasik şeyler sürücülerin güncel olduğunu kontrol etmek vs. Ekran kartının ulaştığı dereceleride kontrol edin 85'i geçmiyorsa sorun yoktur.

Bu attıkları klasik sorun giderme çözümleri. Eğer "DXGI Error Device Removed" hatası alıyorsan ekran kartı çöküyor demektir. Ekran kartı Overclock'lu ise bir de default ayarlarda oynamayı deneyin. Diğer çözümler ise klasik şeyler sürücülerin güncel olduğunu kontrol etmek vs. Ekran kartının ulaştığı dereceleride kontrol edin 85'i geçmiyorsa sorun yoktur.
Öyle bir hata almıyorum. Sadece LoL Oynarken yükleme ekranında nadir olarak GPU hatası geliyor fakat DXGI error falan yazmıyor. Birde bu sorun sadece Valorant'da oluyor. Valorant ve CS:GO için sıcaklıkları atıyorum. İlk attığım CS:GO. İkinci attığım Valorant. Ayrıca Overclock yok galiba çünkü ne olduğunu tam bilmiyorum ve yapmamışımdır bilmediğim için.
1677000245501.png
1677000223672.png

GPU biraz sıcak fakat çökecek kadar da değil. Cidden bilemedin sorun neden kaynaklanıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı