Bu daha iyi hocam. Pylon fiyatına göre iyi ancak U9 kadar değil. Aralarında çok fark yok ancak yine de U9 daha mantıklı fiyatları aynı sonuçta.XPG Pylon bundan daha iyi diye biliyorum. XPG Pylon 480TL'ye bulunabilirken bence bu alınmaz.
Bu daha iyi hocam. Pylon fiyatına göre iyi ancak U9 kadar değil. Aralarında çok fark yok ancak yine de U9 daha mantıklı fiyatları aynı sonuçta.XPG Pylon bundan daha iyi diye biliyorum. XPG Pylon 480TL'ye bulunabilirken bence bu alınmaz.
LLC fiyat olarak pahalı bir topoloji bu yüzden 500-600 TL'lik güç kaynaklarında rastlamak biraz zor, düzenleme olarak DC to DC düzenlemesi kullanıyor. Her ürünün iyi yanları olduğu gibi kötü yanlarıda var Pylon'da da ucuz bir topoloji kullanılmış ama bu onu tamamen kötü yapmaz.Pylon süper ama topolojisi CW müsaitmiş. Dün hocamız @Kokona Shiki çıtlattı. DC DC LLC olması gerekiyormuş, çok da bilmiyorum. Hatalıysam düzeltin.
Kimse yarı modüler olmasını konuşmamış, büyük bir artı.
E, o zaman neden öneriyorsunuz kiYarı modüler değil.
Aslında not olarak yazmıştım ama...
Ben yarı modüler olup bu özelliklere sahip sanıyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.