BeamNG Drive alınır mı?

berat070

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 12 gb amd r5500 16 gb ram 512 gb m.2 ssd 650 w psu
Selamlar; öncelikle lafı uzatmayacağım, elimde bir miktar para var, oyun almak istiyorum, araba oyunlarına çok meraklıyım, BeamNG'ye ayrı bir sevgim var, oynamak istiyorum ama oyunun optimizasyonu kötü, yorumlarda da gördüm videolarda da gördüm ama oyunu merak ediyorum, sizce alınmalı mı yoksa başka önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
BeamNG sadece teknik realizme odaklı tam simülasyoncular için yapılmış bir oyundur. Araba setupınız varsa alın, gamepad ile zevk alınabilir mi, alınabilir ama yüksek grafik ve genel performans anlamında fazla bir beklentiniz olmasın, oyun sadece belli bir kitleye hitap ediyor.

Sim yarış oyunu arıyorsanız Project Cars 2 öneririm, arcade unsurlar barındırsa da alabildiğine simülasyondur ve aşırı zevklidir. Yine iyi grafikli ama tam simülasyon istiyorsanız Assetto Corsa Competizione'ye bakın. Ps5 için Gran Turismo 7, bunu da daha çok lite-sim gibi düşünün.

Arcade olarak şu anda oynanabilecek en iyi oyunlar Need For Speed Unbound, The Crew Motorfest ve Forza Horizon 5 ile Forza Motorsport'tur. Geçenlerde çıkan Test Drive Unlimited Solar Crown ise çok cansız bir oyun olmuş bana göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı