BeamNG.drive araba modunun çeşitleri görünmüyor

Dyloven

Decapat
Yer
Tennessee, Greeneville.
Daha fazla  
Merhaba, araba modu yükledim ancak resimdeki gibi aracın tüm seçeneklerini asla göremiyorum, tek bir seçenek geliyor. Oyunda yeniyim, türlü türlü yollar denedim ama bu durumu çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1751626928188.png
    1751626928188.png
    902,7 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba, araba modu yükledim ancak resimdeki gibi aracın tüm seçeneklerini asla göremiyorum, tek bir seçenek geliyor. Oyunda yeniyim, türlü türlü yollar denedim ama bu durumu çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Arabayı seçtiğinizde mi tek seçenek geliyor? Eğer öyleyse configuration kısmından kendiniz ayarlamanız gerekiyordur.

Arabayı seçtiğinizde mi tek seçenek geliyor? Eğer öyleyse Configuration kısmından kendiniz ayarlamanız gerekiyordur.

Evet tek seçenek geliyor. Ayarlamayı anlatabilir misiniz size zahmet? Ayrıca tüm araçlarda bu durum var, bir fark olur mu bilmiyorum ama. Aynı mod kurulu resimdeki ile, bende çıkmıyorken başkalarında çıkıyor.

Son düzenleme:
Evet tek seçenek geliyor. Ayarlamayı anlatabilir misiniz size zahmet? Ayrıca tüm araçlarda bu durum var, bir fark olur mu bilmiyorum ama. Aynı mod kurulu resimdeki ile, bende çıkmıyorken başkalarında çıkıyor.
Kusura bakmayın çok geç gördüm ama bu ayarlama kısmı ingilizce biliyorsanız biraz öğrenip yapabileceğiniz bir şey. Aksi takdirde ben bir şey anlatamam. Vehicle Configuration kısmından yapacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı