BeamNG Drive modsuz oynanır mı?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar GeForce NOW üzerinden BeamNG Drive oynamak istiyorum. Steam'den almayı düşünüyorum ama modsuz oynanır mı? Biliyorsunuz atölye desteği hala gelmedi maalesef.

Bence çok eğlenceli bir oyun. Modsuz bile oynanabileceğini düşünüyorum. Modsuz çabuk sıkılacağınızı düşünmüyorsanız ya da modlara özel bir takıntınız yoksa alabilirsiniz.

Bence çok eğlenceli bir oyun. Modsuz bile oynanabileceğini düşünüyorum. Modsuz çabuk sıkılacağınızı düşünmüyorsanız ya da modlara özel bir takıntınız yoksa alabilirsiniz.

Modlara takıntım yok ama böyle gerçekçi kaza sistemi olan oyunları bulmak çok zor fiyatı da gayet uygun ama modla oynamak isterdim.

Zaten söylediğiniz gibi böyle gerçekçi kaza sistemi olan oyunları bulmak zor. Bu bile bence bir satın alma sebebi. Atölyeyi getirme planları varsa da atölye gelene kadar oynarsınız, sonra da modları deneyimleme fırsatı bulursunuz.

Zaten söylediğiniz gibi böyle gerçekçi kaza sistemi olan oyunları bulmak zor. Bu bile bence bir satın alma sebebi. Atölyeyi getirme planları varsa da atölye gelene kadar oynarsınız, sonra da modları deneyimleme fırsatı bulursunuz.

Ayrıca oyunda hangi markalar lisanslı bir bilginiz var mı bir Man'ın tırları lisanslıydı sanırım.

Öncelikle modlu araçlar çoğu zaman orijinal araçların detay seviyesine erişemiyor. Özellikle kaza gerçekçiliği konusunda orijinal araçlar çok daha iyi seviyede.
Oyunun kendisi sıkmayacaksa modsuz gayet güzel oynanır.

Ayrıca grafik olarak tatmin eder mi bilemiyorum ama Rigs of Rods, BeamNG'nin atasıdır, alternatif olarak değerlendirebilirsiniz. Kendi bilgisayarınızda çalışacaktır. Tabii bir BeamNG seviyesi beklemeyin ama binlerce modu olduğu için alternatif olarak düşünülebilir. GTA San Andreas ile GTA 5 gibi düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı