Beat nasıl yapılır?

Hocam ben full yabancı rap, trap dinleyen biriyim o tarz yapmayı düşünüyorum ama rap dışında the weeknd hayranıyım özellikle ilk 3 mixtape inin. O yüzden de Dark rnb alternative rnb sevdam da var eğitimim bitince o yönde de videolar zleyip o tarzda da işler yapmak istiyorum.

Trap düşünüyorsan 808 bassline kullanman lazım özellikle glidelı olanları.

Şu an Udemy'den aldığım beat yapma sürecine dair bir kursta birkaç saat ders dinledim ve FL Studio'da şöyle aşırı basit bir beat çıkardım. Sizce doğru yolda mıyım? Onlarca saat sonra bir ışık var mıdır merak ediyorum. Daha önce hayatımda notaları bile duymamıştım ama deli gibi müzik dinlediğim için bu işe hobi olarak girişmek istedim. Sorum beat iyi mi kötü mü değil sizce? Uzun saatler sonra iyi bir ışık olacak mı, onun merakındayım. Bu da Beat'in linki.

Beat
Çok çiğ olmuş. VST Kullan.

Tamamdır hocam bir de bu muzik yapımında bana fikrini danışabilceğim ve bir şeyler öğrenebilceğim insanlar lazım bunun için forum vs. Öneriniz var mı bu foruma yazarım mesela ama çok az ilgilenen vardır muzikle, çok az fikir ve yardım bulabilirim. Bana direkt muzik üzerine bir şey lazım varsa öyle bildiğiniz bir site vs. Söylerseniz sevirim

Hocam zaten harmoni konusunda pek bir şey bilmiyorum, daha çok başındayım. Umarım kursu bitirdiğimde bu işi hallederim de o zaman yüklerim bakarsınız artık teşekkür ederim dilekleriniz için de.
Hocam müzik teorisi biliyor musun?

Hocam ben full yabancı rap, trap dinleyen biriyim o tarz yapmayı düşünüyorum ama rap dışında the weeknd hayranıyım özellikle ilk 3 mixtape inin. O yüzden de dark rnb alternative rnb sevdam da var eğitimim bitince o yönde de videolar zleyip o tarzda da işler yapmak istiyorum.
Chicago Drill yapmayı deneyin ilklerden sonra "trap" "plugg" "jerk" yaparsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı