Beats Studio3 Android ile çalışır mı?

BurakGonultas

Hectopat
Yer
Bilgisayar Masası.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Beats Studio3 Almaya karar verdim ve Samsung S9+ kullanıyorum. Bildiğiniz üzere Apple Beats'i satın aldığı için günümüz Beats ürünlerinde Apple W1 çipi kullanılıyor. Sorum şu, Beats ürünlerinin Android telefonlarda çalıştığını biliyorum, ancak Apple ürünlerinde çalıştığı gibi Android ürünlerde aynı performansta çalışır mı?

Çözüm
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Acaba aralarında ne gibi bir fark var? Eğer aşırı fark varsa elimdeki telefonu satıp iPhone 7 Plus'a geçeceğim. Tekrardan teşekkürler.
Bence kulaklık için değer mi telefonu değiştirmek önce bunu düşünmek lazım :) naçizane sana tavsiyem Sennheiser BT 4.50 modeli olur. Bence deneme imkanın varsa onu bir dene.
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Acaba aralarında ne gibi bir fark var? Eğer aşırı fark varsa elimdeki telefonu satıp iPhone 7 Plus'a geçeceğim. Tekrardan teşekkürler.
Bence kulaklık için değer mi telefonu değiştirmek önce bunu düşünmek lazım :) naçizane sana tavsiyem Sennheiser BT 4.50 modeli olur. Bence deneme imkanın varsa onu bir dene.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı