3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 6 Kasım 2021 #161 Crunch'u playstore'da abonelikler kısmından iptal edin. Xbox Game Pass'i buradan otomatik yenilemeyi kapatın. Böyle gözüksün: @Paul Walker @insann
Crunch'u playstore'da abonelikler kısmından iptal edin. Xbox Game Pass'i buradan otomatik yenilemeyi kapatın. Böyle gözüksün: @Paul Walker @insann
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.625 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #162 319361 dedi: Crunch'u Play Store'da abonelikler kısmından iptal edin. Xbox Game Pass'i buradan otomatik yenilemeyi kapatın. Böyle gözüksün: Eki Görüntüle 1207860 @Paul Walker @insann Genişletmek için tıkla... @İnsannsen dene bir sonra ben yapayım arkandayım.
319361 dedi: Crunch'u Play Store'da abonelikler kısmından iptal edin. Xbox Game Pass'i buradan otomatik yenilemeyi kapatın. Böyle gözüksün: Eki Görüntüle 1207860 @Paul Walker @insann Genişletmek için tıkla... @İnsannsen dene bir sonra ben yapayım arkandayım.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.022 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #163 Ben 14 günlük ücretsiz deneme içn kart bilgilerimi giriyorum her şeyi doğru girmeme rağmen giriş yapamadın diyor ne yapmalıyım?
Ben 14 günlük ücretsiz deneme içn kart bilgilerimi giriyorum her şeyi doğru girmeme rağmen giriş yapamadın diyor ne yapmalıyım?
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.268 Çözümler 10 6 Kasım 2021 #164 Paul Walker dedi: @İnsannsen dene bir sonra ben yapayım arkandayım. Genişletmek için tıkla... Ben sanal kart ayarlamadım ki.Yapmam demiştim ya.
Paul Walker dedi: @İnsannsen dene bir sonra ben yapayım arkandayım. Genişletmek için tıkla... Ben sanal kart ayarlamadım ki.Yapmam demiştim ya.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 6 Kasım 2021 #165 Salih Gürbüz dedi: Ben 14 günlük ücretsiz deneme içn kart bilgilerimi giriyorum her şeyi doğru girmeme rağmen giriş yapamadın diyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulaması üzerinden yapıyor musun?
Salih Gürbüz dedi: Ben 14 günlük ücretsiz deneme içn kart bilgilerimi giriyorum her şeyi doğru girmeme rağmen giriş yapamadın diyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulaması üzerinden yapıyor musun?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.625 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #166 Salih Gürbüz dedi: Ben 14 günlük ücretsiz deneme içn kart bilgilerimi giriyorum her şeyi doğru girmeme rağmen giriş yapamadın diyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... E postadaki linkten gitme uygulamadan girip bende abone ol tuşu cikti ama iptal edemezsen diye alamıyom elim varmiyor. insann dedi: Ben sanal kart ayarlamadım ki. Yapmam demiştim ya. Genişletmek için tıkla... Annemin kartı benimki gg olur muyum?
Salih Gürbüz dedi: Ben 14 günlük ücretsiz deneme içn kart bilgilerimi giriyorum her şeyi doğru girmeme rağmen giriş yapamadın diyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... E postadaki linkten gitme uygulamadan girip bende abone ol tuşu cikti ama iptal edemezsen diye alamıyom elim varmiyor. insann dedi: Ben sanal kart ayarlamadım ki. Yapmam demiştim ya. Genişletmek için tıkla... Annemin kartı benimki gg olur muyum?
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.022 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #167 Kartınız ile ilgili bir sorun oluştu lütfen tekrar deneyin diyor.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.268 Çözümler 10 6 Kasım 2021 #168 Paul Walker dedi: E postadaki linkten gitme uygulamadan girip bende abone ol tuşu cikti ama iptal edemezsen diye alamıyom elim varmiyor. Annemin kartı benimki gg olur muyum? Genişletmek için tıkla... Bence korkuyorsan direkt çık.Öyle bir şey yaparsan bu onlara bahane olur.Pc de vermezler sana.
Paul Walker dedi: E postadaki linkten gitme uygulamadan girip bende abone ol tuşu cikti ama iptal edemezsen diye alamıyom elim varmiyor. Annemin kartı benimki gg olur muyum? Genişletmek için tıkla... Bence korkuyorsan direkt çık.Öyle bir şey yaparsan bu onlara bahane olur.Pc de vermezler sana.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 6 Kasım 2021 #169 Paul Walker dedi: Annemin kartı benimki gg olur muyum? Genişletmek için tıkla... Dostum kartının mobil uygulamasıyla iki dakikada sanal kart oluşturabiliyorsun, anneni bu konuda bilgilendirebilirsin. Salih Gürbüz dedi: Tarayıcı üzerinden deniyorum. Genişletmek için tıkla... Konuda belirttiğim gibi, uygulama üzerinden denemelisin. Öbür türlü çalışmıyor, rehberi bu yüzden yaptım.
Paul Walker dedi: Annemin kartı benimki gg olur muyum? Genişletmek için tıkla... Dostum kartının mobil uygulamasıyla iki dakikada sanal kart oluşturabiliyorsun, anneni bu konuda bilgilendirebilirsin. Salih Gürbüz dedi: Tarayıcı üzerinden deniyorum. Genişletmek için tıkla... Konuda belirttiğim gibi, uygulama üzerinden denemelisin. Öbür türlü çalışmıyor, rehberi bu yüzden yaptım.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.022 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #170 319361 dedi: Mobil uygulaması üzerinden yapıyor musun? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı üzerinden deniyorum.
319361 dedi: Mobil uygulaması üzerinden yapıyor musun? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı üzerinden deniyorum.