Crunch'u Play Store'da abonelikler kısmından iptal edin. Xbox Game Pass'i buradan otomatik yenilemeyi kapatın. Böyle gözüksün:
Eki Görüntüle 1207860
@Paul Walker
@insann
Ben sanal kart ayarlamadım ki.Yapmam demiştim ya.@İnsannsen dene bir sonra ben yapayım arkandayım.
Mobil uygulaması üzerinden yapıyor musun?Ben 14 günlük ücretsiz deneme içn kart bilgilerimi giriyorum her şeyi doğru girmeme rağmen giriş yapamadın diyor ne yapmalıyım?
Ben 14 günlük ücretsiz deneme içn kart bilgilerimi giriyorum her şeyi doğru girmeme rağmen giriş yapamadın diyor ne yapmalıyım?
Ben sanal kart ayarlamadım ki. Yapmam demiştim ya.
Bence korkuyorsan direkt çık.Öyle bir şey yaparsan bu onlara bahane olur.Pc de vermezler sana.E postadaki linkten gitme uygulamadan girip bende abone ol tuşu cikti ama iptal edemezsen diye alamıyom elim varmiyor.
Annemin kartı benimki gg olur muyum?
Dostum kartının mobil uygulamasıyla iki dakikada sanal kart oluşturabiliyorsun, anneni bu konuda bilgilendirebilirsin.Annemin kartı benimki gg olur muyum?
Konuda belirttiğim gibi, uygulama üzerinden denemelisin. Öbür türlü çalışmıyor, rehberi bu yüzden yaptım.Tarayıcı üzerinden deniyorum.
Mobil uygulaması üzerinden yapıyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.