Rehber Bedava 3 Aylık Game Pass Kodu nasıl alınır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kardesim sanal kart için Paycell kısmınımi seçmem lazım Papara'dan açtım sanal hesap.

Her gün mü yenileniliyor hocam? Saat 12'yi 1 geçe denesem ne olur?
O konuda kesin bir bilgi yok ama 2 gündür alamayanlar bugün tekrar alabilmeye başladı.
Kardesim sanal kart için Paycell kısmınımi seçmem lazım Papara'dan açtım sanal hesap.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle açtıysan kart bilgilerini girmen yeterli satın almak için.

İptal etme kısmını fotoğraflı bir şekilde anlatır mısın?

Offf vazgeçtim ya başlarım gamepasine GTA san remaster oynarım diye 2 saattir uğraşıyorum. Korsanı çıkınca oynarım artık.

Arkadaşlar bugün kod alamayan yarın alırsa buraya yazabilir mi bizde bilgilenmiş oluruz

Hocam ben uygulamadan 3 aylık kodu aldım Game Pass'e girdiğimde orada da kart bilgisi istedi onu da girdim Xbox'tan aboneliği iptal etmeme gerek var mı yoksa 3 ay sonra mı iptal etmem gerekiyor nasıl olacak aydınlatır mısın?

Son düzenleme:
Crunch'u playstore'da abonelikler kısmından iptal edin. Xbox Game Pass'i buradan otomatik yenilemeyi kapatın. Böyle gözüksün:

Offf vazgeçtim ya başlarım gamepasine GTA san remaster oynarım diye 2 saattir uğraşıyorum. Korsanı çıkınca oynarım artık.
Gelmeyecek zaten Game Pass Pc'ye.

Crunch'u Play Store'da abonelikler kısmından iptal edin. Xbox Game Pass'i buradan otomatik yenilemeyi kapatın. Böyle gözüksün:

Gelmeyecek zaten Game Pass PC'ye.

Aboneliklerde bir şey gözükmüyor hocam Crunch'u da App Store'den iptal ettim ama Xbox abonelik gözükmüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…