Rehber Bedava 3 Aylık Game Pass Kodu nasıl alınır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rastgele biçimde konuyu gördüm, sonrasında tıpkı burda yazdığı gibi telefona uygulamayı indirip abonelik başlattım. İçinde 40 lira olan bir banka kartı kullandım, herhangi bir ücret kesilmedi. Sonra linke tıklayıp kodu sorunsuz biçimde aldım. Orada "redeem" butonu vardı, ona tıkladım ve beni Microsoft hesabıma yönlendirdi. Halihazırda kullandığım ve daha önce başka kampanyalar sayesinde 3 aylık ücretsiz game pass edindiğim eposta adresime sorunsuzca 3 aylık etkinleştirme yaptım. Aslında olmayacağını düşünüyordum daha önce game pass kullandığım için fakat hiç sorun çıkmadan oldu. 2 dakikalık zaman karşılığı 3 aylık game pass sağlayan bu konu için sahibine teşekkür ederim 🤣
Sorunsuz bir şekilde alman mutlu etti beni, paramı çektiler yediler diye cümle devam edecek sandım bir an korktum. 😁😁

Sorunsuz bir şekilde alman mutlu etti beni, paramı çektiler yediler diye cümle devam edecek sandım bir an korktum. 😁😁
Yoo kardeşim valla hiç bir sorun çıkmadı bende anlamadım. Tak tak önüme ne geldiyse tıkladım ve beleş aldım 3 ay. Şimdi bide hiç beklemediğim bir anda, araştırmadan felan rastgele gelişen biçimde bide eforsuz olarak beleş alınca daha bi tatlı oldu tekrar teşekkür ediyorum :D

Yaptım, Game Pass'ı aldım teşekkürler lakin EA uygulamasıyla Game Pass'in olduğu hesabı bağlayamadım bir türlü.

Xbox game pass yinelenen ödemeyi kapattım ama ay sonunda kartımdan para çeker mi? Yoksa paramızı çekmemesi için tamamen mi Xbox game pass'i iptal etmemiz gerekiyor? Bileniniz cevap versin pls. (Play store aboneliğini iptal ettim)

Bu siteden Game Pass almıştım ve 25 Kasım'da bitiyor 19una kadar bir kod daha alsam kullanabilir miyim aynı hesabıma?

Ben Game Pass kodunu aldım ama kodu girip devam edince kart falan istiyor Xbox uygulamasında içinde 7 TL olan kartı giriyorum hata veriyor ne yapmalıyım?

Xbox game pass yinelenen ödemeyi kapattım ama ay sonunda kartımdan para çeker mi? Yoksa paramızı çekmemesi için tamamen mi Xbox game pass'i iptal etmemiz gerekiyor? Bileniniz cevap versin pls. (Play store aboneliğini iptal ettim)
Çekmez, için rahat olsun.
Bu siteden Game Pass almıştım ve 25 Kasım'da bitiyor 19una kadar bir kod daha alsam kullanabilir miyim aynı hesabıma?
Sanmıyorum.
Ben Game Pass kodunu aldım ama kodu girip devam edince kart falan istiyor Xbox uygulamasında içinde 7 TL olan kartı giriyorum hata veriyor ne yapmalıyım?
Hesapların e-maillerini doğrula. Veya farklı bir hesap ile dene.

Çekmez, için rahat olsun.

Sanmıyorum.

Hesapların e-maillerini doğrula. Veya farklı bir hesap ile dene.

Demek istediğinizi anlamadım ama hatamın fotoğrafı bu.

Dosya Ekleri

• resim_2021-11-07_204829.png
    resim_2021-11-07_204829.png
    25,3 KB · Görüntüleme: 45
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı