- Makaleler
- 4
14 Günlük ücretsiz planı başlattım ama kartımdan 42 TL çekti aboneliği iptal etmeme rağmen. Geri gelir değil mi bu para?
Uygulamayı indir, Google Play'e kart ekleyerek satın al.
sadece koduBen Game Pass'ı başkasına vermek için sadece kodu mu vermeliyim yoksa hesabı mı?
Hala oluyor mu?Arkadaşlar bu rehber konusu olacak. Forumda çok fazla kart hatası yaşayıp alamayan gördüm, alamadığı için Hepsiburada'dan 10 liraya satılan kodlara düşmüşler. Paranızdan boşuna olmayın, çözümü çok basit bu hatanın.
-Telefonunuzdaki Store'dan üzerinden Crunchyroll'u indirin.
![]()
Crunchyroll - Google Play'de Uygulamalar
Dünyanın en büyük özel anime koleksiyonuplay.google.com
-Daha sağlıklı olması için farklı bir e-posta ile kayıt olun.![]()
Crunchyroll
WATCH THE MOST POPULAR AND TOP-RATED ANIME ANYTIME, ANYWHERE Stream new episodes, classic favorites, and anime movies with the Crunchyroll app—watch for free or upgrade for an ad-free experience. Whether you love action-packed anime, heartwarming slice-of-life stories, or fantasy adventures...apps.apple.com
-Sonra 14 günlük Premium'u aktifleştirin ve kartınızı oradan girin. Sanal, normal fark etmez, İçinde para olmasa dahi kabul ediyor.
-Sonra aşağıdaki linkten hesabınıza giriş yapıp, Game Pass koduna erişebilirsiniz.
https://www.crunchyroll.com/xbox-gamepass-2021/index.html
19 Kasım 2021'de kampanya bitecek. Kodların son girilme süresi ise 30 Kasım 2021.
Çözümü bu kadar basit olan bir şey yüzünden ölücülerin tuzağına düşmeyin.
Uyarılar!
-Kart uyarısı alanlar, konuda belirttiğim gibi mobil uygulama üzerinden işlemlerini yapsın.
-Kodu alamayanlar, tükendi hatası alanlar reklam engelleyicilerini kapatsınlar.
-Crunchyroll'a 14 günlük abone olduktan ve kodunuzu aldıktan sonra aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Aksi takdirde otomatik yenilenecek.
-Kodun çalışması için daha önce Xbox Game Pass aboneliği olmayan hesap kullanın.
Hala oluyor mu?
Kod alımı 19 Kasım'a kadar uzatıldı. Hâlâ devam ediyor yani.
Rehberde telefondaki uygulamaları kullanın diye açıkça belirttiğimi düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.