Aynı hata hesap Türkiyede açıldığı için mi olmuyor yeni bir hesap mı açtın senbu linke gidin ve Bir kod veya hediye kartınız var mı? seçeneğinden kodu aktifleştirin olucaktır.
![]()
Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox
Aylık düşük bir ücret karşılığında yüksek kaliteli yüzlerce oyunu oynayın.www.xbox.com
maalesef hocam aynı şeyi söylüyor.bu linke gidin ve Bir kod veya hediye kartınız var mı? seçeneğinden kodu aktifleştirin olucaktır.
![]()
Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox
Aylık düşük bir ücret karşılığında yüksek kaliteli yüzlerce oyunu oynayın.www.xbox.com
Eğer öyleyse hemen yeni hesap açarım ama önce öyle mi kesin öğrenmeliyiz.Aynı hata hesap Türkiyede açıldığı için mi olmuyor yeni bir hesap mı açtın sen
Ben böyle yapmıştım olmuştu hocam, kod aktifleştirme kısmından Türkiye hariç bir ülke olduğuna emin misiniz? VPN açıkken farklı bir Microsoft hesabı açmıştım ben olmuştu.Maalesef hocam aynı şeyi söylüyor.
maalesef hocam aynı şeyi söylüyor.
Eğer öyleyse hemen yeni hesap açarım ama önce öyle mi kesin öğren
ya hocam farklı ülkeden ödeme yöntemi girmek gerekiyor nasıl yaptınızBen böyle yapmıştım olmuştu hocam, kod aktifleştirme kısmından Türkiye hariç bir ülke olduğuna emin misiniz? VPN açıkken farklı bir Microsoft hesabı açmıştım ben olmuştu.
bende şimdi aynı şekilde aldımBen böyle yapmıştım olmuştu hocam, kod aktifleştirme kısmından Türkiye hariç bir ülke olduğuna emin misiniz? VPN açıkken farklı bir Microsoft hesabı açmıştım ben olmuştu.
Ya hocam farklı ülkeden ödeme yöntemi girmek gerekiyor nasıl yaptınız.
@AyazZ.o hocam kart bilgilerini nasıl silerim ve silince gider mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.