Rehber Xbox Bedava 3 aylık Game Pass

Merhaba kampanyadan yararlanmak için

Hocam ben kodu aldım ama Xbox'tan yeni hesapta açtım ama böyle hata veriyor kart bilgisi yazdıktan sonra.

Arkadaşlar illaki Experience'dan mı yapmalıyız yoksa direk NVIDIA appten yapsak olur mu?

Çünkü Experience bende inmiyor.

Sanırsam etkinlik bitmiş.
Anladığım kadarıyla 05.07.2024 tarihine kadar geçerli kampanya.

"3 Ay PC Game Pass Promotion 7/5/24 12:00 PT'yi veya sarf malzemeleri sürerken sona erer. 8/30/24 tarihine kadar microsoft.com/redeem adresinden kullanın. Yalnızca yeni Xbox Game Pass üyeleri için geçerlidir. Geçerli ödeme yöntemi gereklidir. İptal etmediğiniz sürece, promosyon dönemi sona erdiğinde geçerli normal üyelik ücreti alınır. Sınır: 1 kişi / hesap. Microsoft Services Sözleşmesi'ne tabi olarak, Game Pass şartları ve sistem gereksinimleri: xbox.com/subscriptionterms."

Bana kod gelmedi her şeyi yaptım(bölge hariç) Amerika VPN'e bağlıyken Experience indirdim kurdum yeni mail açıp onunla giriş yaptım olmadı kod kullanda yok nerede bu kod sabahtan beri uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…