Kullandım, onun için mi kabul etmiyor?
Önceden Game Pass kullanılan hesaplarda kullanamıyorsunuz kodu. Yeni hesap açabilirsiniz.Kullandım, onun için mi kabul etmiyor?
Alan bir arkadaşınızla hesabınızı paylaşıp onun kodu temin edip size vermesini sağlayabilirsiniz, alamayan arkadaşlarıma bu şekilde yardımcı oldum ben.Hayır yok.
Yeni hesap işi nasıl oluyor mevcut hesaptan çıkıp mı açacağız?Önceden Game Pass kullanılan hesaplarda kullanamıyorsunuz kodu. Yeni hesap açabilirsiniz.
Evet ancak bilgisayarda kayıtlı durabilir diğer hesap.Yeni hesap işi nasıl oluyor mevcut hesaptan çıkıp mı açacağız?
Hocam iade etti mi parayı?Ama 2 kere çekti ?
Hocam iade etti mi parayı?
Bugün aradım. 3 iş günü içinde para geri yatırılacak, yatırılımazsa bizi arayın dediler.Hocam iade etti mi parayı?
Hocam nasıl aktif ettiniz? Bende "
Kodunuzla birlikte gelen yönergelere göz atın. Farklı bir web sayfasında kullanmanız gerekebilir.
Kodunuzla birlikte gelen yönergelere göz atın. Farklı bir web sayfasında kullanmanız gerekebilir.
Kullan:
Microsoft 365 Aile
Microsoft 365 İş Uygulamaları
Xbox: Bu kodu aldığınızda verilen talimatları kontrol edin. Kodu kullanmaya uygun olmayabilirsiniz ya da kodu farklı bir cihaz veya hizmet için kullanmanız gerekiyor olabilir." böyle bir hata veriyor. Çözümü nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.