Bitdefender en iyisidir bana göre. Sistemimde ve telefonumda kullanmaktayım çok iyi.
Ücretsiz olan versiyonunu mu kullanmaktasınız?Bitdefender en iyisidir bana göre. Sistemimde ve telefonumda kullanmaktayım çok iyi.
IObit yazılımları özellikle Driver Booster yazılımı sistemi bozma riski yüksek.IObit Advanced SystemCare Bir Çok Yerde Bedava Lisans Kodu veriyorlar (Lisans Kodunu Youtubeda Bulabilirsin)
IObit tarafından geliştirilen programlar, işletim sistemlerinde hatalara neden olmaktadır. Zaten hiçbir işe de yaramamaktadırlar. Kullanmayınız ve kullandırtmayınız.IObit Advanced SystemCare Bir Çok Yerde Bedava Lisans Kodu veriyorlar (Lisans Kodunu Youtubeda Bulabilirsin)
Hayır 1 yıllık Bitdefender Total Security 2020 kullanıyorum orijinal lisans ile.Ücretsiz olan versiyonunu mu kullanmaktasınız?
Forumda konu açan kişilerin sürücülerini güncellemekte kullandığı ve çok güzel mavi ekran hataları veren nadide programlardan birisidir dediğiniz gibi.IObit yazılımları özellikle Driver Booster yazılımı sistemi bozma riski yüksek.
Zaten ne gerek var? Windows 10 yüklenince otomatik yüklüyor tüm sürücüleri.Forumda konu açan kişilerin sürücülerini güncellemekte kullandığı ve çok güzel mavi ekran hataları veren nadide programlardan birisidir dediğiniz gibi.
Anlık olarak aldım görüntüyü. Laptop'um eski, ayrıca anakartı kısa devre yapmıştı, servis tamirini yapamadı ve yeni anakart için baya fiyat çekmişlerdi. Ben de Aliexpress'ten muadil bi kart buldum, orjinali gibi stabil çalışmıyor. Eski haline göre çok daha yavaş bilgisayar. Buna rağmen Comodo'nun ekstra bi yavaşlatmasını gözlemlemedim.İşlemciyi fazla yormuyor diye hatırlıyordum. Fakat eskiden kullanmaktaydım. Bellek kullanımında ne kadar bir değere sahiptir?
2018 yılında 1 yıl kullanmıştım. 2019 için uygun fiyata lisans bulamadığım için Norton'a geçiş yaptım. (Norton lisansım 3 yıllık). Uygun fiyata bulsam kesinlikle devam ederdim, güzel bir program. Ama tabi Norton'a geçtim diye de pişman değilim. Norton, Kasper, Bitdefender.. Bu üçü bence en iyileri.Hayır 1 yıllık Bitdefender Total Security 2020 kullanıyorum orjinal lisans ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.