Yanlış anlamışsınız, teklif 10 gün içerisinde sona eriyor demek istemiştim.Nitro kullanmış olsa dahi Discord uygulama / web sürümü içinden Nitro hediyesi verebiliyor. O da 10 gün değil 1 ay.
Eki Görüntüle 1914690
Yanlış anlamışsınız, teklif 10 gün içerisinde sona eriyor demek istemiştim.Nitro kullanmış olsa dahi Discord uygulama / web sürümü içinden Nitro hediyesi verebiliyor. O da 10 gün değil 1 ay.
Eki Görüntüle 1914690
Evet ayrıca bahsettiğim bu Discord'un kendi teklifi önceden Discord Nitro kullanmış olsanız bile deneyebiliyorsunuz, çevremde bu şekilde tekrar Nitro kullanan birkaç insan var fakat kesinliğinden emin değilim. Belki de belirli bir zaman içerisinde bu teklif sınırlandırılması tekrar aktif hale geliyor ve kullanabiliyorsunuzdur.
En son Epic Games ücretsiz 2 ay verdiğinde almıştım, Nitro biter bitmez daha ödeme aşımındayken Discord hediye vermişti 1 ayGaliba, benim gözlemlediğim 1 yıl civarı süre geçince (şu an pek hatırlamıyorum belki her yıl başı yenileniyor sonradan geliyor da olabilir.)
En son Epic Games ücretsiz 2 ay verdiğinde almıştım, Nitro biter bitmez daha ödeme aşımındayken Discord hediye vermişti 1 aytoplam 3 ay aralıksız hediye Nitro kullandım. Uygulama içinden hediye gelme olayı şansa bağlı yani.
Hiç nitro almadım ve discord hiç vermiyorDiscord hesabınızda daha önce Nitro kullandıysanız bu tarz kampanyalardan faydalanabilmeniz mümkün değil, şu an herhangi bir kampanya yok diye biliyorum fakat Discord'un hiç Nitro kullanmamış insanlar için aylık Nitro teklifi masaüstü veya tarayıcı'dan girerseniz eğer bazen 10 günlük teklif olarak gelebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.