“Bedava Discord nitro” yalanları

Discord sık sık algoritma değişikliğine gidiyor tahmin edeceğiniz gibi, bu da yakın gelecekte farklı bir algoritma ile değişecek.

Kodlarda algoritmaların kullanıldığını gösteren bir kaynak gösterir misiniz? Lütfen.

Genarator olarak değil genarator kodları barındırmak ve çalıştırmak için glitch tercih edilebilir.

O konuda haklı olabilirsiniz.
 
Tek bir generator kod bütünü yok, her generator farklı bir kodlama yapısına sahiptir. Tek yaptığı rastgele harf ve sayı üretmek olan kodlar için nasıl bir kaynak bekliyorsunuz acaba?

Biliyorum.

Pardon yanlış anlamışım 😌
Amacım belirli bir yaş kitlesini bir kalıba sokmak değil. Yanlışım varsa affola.
 
Onun süresi doldu maalesef.
Eğer Euro hesabın varsa konumunu Belçika yapıp(XBOX'tan yapıcaksın) 1 Euro'ya(indirimlyidi 1 ay önce hala öyle mi bilmiyorum) ultimate pack satın alıp mobil XBOX uygulamana girip discord 3 aylık nitronu alıp kullanabilirsin. Daha sonra iptal edebilirsin ultimate pack'i.
 
Bazı bedave nitro sunucularında özelden atılan linklerde trojen indirme veya kötüsel linkler olabiliyor özellikle +18 cinsel içerikli discord sunucularında. Bana birisi yapmaya kalktı ama bedelini ağır ödetmiştim :D Bu tür şeyler için tarayıcı link koruyucuları kurabilirsiniz. Bilgisiyarınızı korumak içinde bazı virüs proglamları. Elinizden geliyorsa proxy kullanmaya bakın.
 
Bana 10 Davet karşılığında 1 Aylık Classic nitro vermişti biri 1 yıl önce. Onun dışında 100'den fazla inv kasmışımdır ama verilmedi hiç :D Siz siz olun güvenmeyin
 

Geri
Yukarı